Accident grav cu un Ferrari F50. Pagubele depasesc 1 milion euro

Accident grav cu un Ferrari F50. Pagubele depasesc 1 milion euro
  • Un Ferrari F50 a fost distrus complet in Marea Britanie
  • Supercarul italian a lovit puternic un stalp de iluminat
  • Pagubele au fost estimate la peste 1 milion de euro
Distribuie pe Facebook

Un Ferrari F50 cu o valoare estimata la peste 1 milion de euro a fost distrus complet in urma unui accident petrecut in Marea Britanie. Conform primelor informatii, soferul a pierdut controlul volanului, supercarul italian parasind carosabilul si lovind puternic un stalp de iluminat de pe marginea drumului.

O noua saptamana, un nou accident in Europa soldat cu pagube materiale de sute de mii de euro. Dupa exemplarul Fahlke Larea GT1 distrus in urma cu aproximativ sapte zile pe o autostrada din Germania, un Ferrari F50 a avut parte de o soarta similara in timp ce se deplasa pe ruta A43 din Marea Britanie, cel mai probabil catre circuitul de la Silverstone.

Desi concluziile finale cu privire la acest eveniment nu au fost inca trase de autoritatile locale, martorii prezenti la fata locului sugereaza ca soferul a pierdut controlul volanului, supercarul italian parasind intr-un final carosabilul si lovind puternic un stalp de iluminat de pe marginea drumului. Cu toate ca masina a fost aproape despicata in doua, nimeni nu a fost ranit in urma nefericitului incident.

Introdus pe piata in cursul anului 1995, pentru a celebra prima jumatate de secol de existenta si excelenta implinita de Ferrari, modelul F50 se vinde in prezent cu sume de peste 1 milion de euro. Printre caracteristicile notabile ale supercarului italian se numara atat constructia ultra-usoara din fibra de carbon si aluminiu, cat si motorizarea aspirata cu 12 cilindri in V si capacitate de 4.7 litri.

Cu 520 CP in dreptul puterii maxime si o greutate de numai 1.230 de kilograme, modelul Ferrari F50 are nevoie de aproximativ 3.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la 325 km/h. Transmisia manuala cu sase rapoarte si sistem de tractiune spate amplifica experienta la condus, pachetul tehnic fiind completat in cele din urma de suspensia push-rod si franele Brembo.

Asa cum probabil iti amintesti, supercarul italian a fost produs intr-o editie limitata la 349 de exemplare, toate acestea bucurandu-se de prezenta unui plafon detasabil.

Accident grav cu un Ferrari F50

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 24 Octombrie 2014