CJ-22-RKN este cocalarul cu Audi de la Cluj

CJ-22-RKN este cocalarul cu Audi de la Cluj
  • Care dintre soferi are dreptate?
  • Credeam ca lumea din Ardeal e mai calma
Distribuie pe Facebook

Se da un sofer care circula regulamentar si un cocalar. Cocalarul, la fel ca si fratii sai din aceeasi specie de la Bucuresti, incalca regulile de circulatie si tot el este tare in gura. Tipic romanesc. Evident, pana cand o sa ramana fara dinti.

Un sofer circula regulamentar pe banda lui. Un alt sofer cu Audi vrea sa ii taie fata de pe banda din dreapta, o banda care este speciala pentru facut la dreapta. Insa soferul cu Audi se crede superior, ca doar are sapca intoarsa invers, el e trendy si modern, si vrea sa ii taie calea soferului care isi pastreaza banda conform legii. Acesta nu il lasa si il claxoneaza.

Cum era de asteptat din partea unui cocalarel care se crede buricul pamantului, dupa ce ca a gresit, lovit in orgoliu pentru ca cineva a indraznit sa-i claxoneze talentele sale de pilot de curse, se da jos, injura si ii da un sut masinii celeilalte. Speram ca acest caz este unul izolat si ca, data viitoare, daca va mai reactiona la fel cu un alt sofer, sa se dea zmeu la cine nu trebuie si sa-si adune mai tarziu dintii de pe jos in sepcuta lui de baiat mare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2016