DE ASTA nu cari o cutie de vopsea pe bancheta din spate a masinii!

DE ASTA nu cari o cutie de vopsea pe bancheta din spate a masinii!
  • Cutiile de vopsea nu se cara pe bancheta din spate a unei masini
  • Altfel risti sa te alegi cu Maserati-ul Quattroporte complet distrus
  • Un australian a experimentat pe propria-i piele aceasta lectie
Distribuie pe Facebook

Ceea ce vezi in aceasta fotografie nu este chiar opera unui artistic excentric. Nu, nici pe departe. Este, in schimb, dovada care (re)confirma spusele lui Einstein cu privire la prostia omeneasca.

Cea mai traznita intamplare pe care ne-o povesteste astazi internetul vine tocmai din Australia si descrie in detaliu moartea unui Maserati Quattroporte din vechea "garda". Asadar, daca nu suporti stirile despre supermasinile chinuite de posesorii lor, iti sugeram sa nu citesti mai departe. Cu toate ca ai putea invata multe lucruri din acest nefericit incident.

Un incident care are ca subiect principal un anumit Gigel, plecat la cumparaturi de vopsea. Pana aici, nimic special sau important. Neobisnuitul abia acum soseste, personajul cu pricina alegand sa depoziteze cutia proaspat achizitionata pe bancheta din spate a modelului italian.

Nu stim daca aceasta a fost sau nu voia Universului, insa un caine a aparut (aparent) de nicaieri, astfel ca soferul a facut tot posibilul sa evite. Ce a urmat mai departe se poate observa extrem de clar in fotografia de mai jos: capacul recipientului s-a deschis, iar lichidul alb a luat prin surprindere, ca o tornada, cockpitul Maserati-ului Quattroporte.

Personajul nostru australian a scapat, Slava Domnului, complet nevatamat, modelul italian fiind, in schimb, complet. Nu, nu este nici un fel de gluma sau exagerare. Dezastrul a fost atat de mare incat asiguratorul a venit de acasa cu 90.000 de dolari pentru a-l acoperi.

Desigur, aceasta nu este singura intamplare traznita cu care s-au confruntat cei de la RAA Insurance, printre daunele totale demne de povestit nepotilor numarandu-se si urmatoarele: Land Cruiser-ul cu cablurile mancate de sobolani, Mercedes-ul decapotabil cu sistemul de rabatare a plafonului distrus de un umeras de haine sau... masina cu tapiteria usii mancata de un papagal.

Maserati facut KO de o galeata de vopsea

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2015