De ce se strica reputatia marcii BMW: pistolarul din Ploiesti cu X1 - PH 91 ADL

De ce se strica reputatia marcii BMW: pistolarul din Ploiesti cu X1 - PH 91 ADL
  • Masina are numarul de inmatriculare PH 91 ADL
  • Pasagerul teribilist poate fi acuzat de uz ilegal de arma
  • Se pare ca nebuni in trafic nu sunt doar in Bucuresti
Distribuie pe Facebook

Un nou film primit de la un cititor ni-l arata pe un sofer din Ploiesti care se crede in vestul salbatic. Suparat ca femeia din dotare care se afla la volan nu a fost lasata sa treaca desi nu a avut prioritate, masculul feroce din dreapta ei s-a gandit ca trebuie sa faca impresie si a scos pistolul pe geam la intimidare. Ce crezi ca ar fi meritat acest individ? Iata povestea primita de la cel care a filmat.

"Pe 29 decembrie 2014 ma indreptam dinspre "Sala sporturilor Olimpia" catre centru. Pe strada Maramures, exact pana in liceul Mihai Viteazul, de pe stanga vroia sa iasa cu spatele din parcare oblica un BMW X1, fara sa se asigure. Fiind polei, am franat dar am inceput sa alunec si am claxonat. Am trecut pe langa masina si am observat in dreapta un tip la vreo 25 de ani care gesticula intens, la volan fiind o tanara blonda.

Am oprit masina, am dat cu spatele pana in dreptul lui si am deschis geamul sa vad ce are de obiectat. Mi-a reprosat ca de ce l-am claxonat? Va dati seama, cat tupeu am avut sa claxonez. I-am spus, am claxonat ca sa nu intri in mine, dobitocule. A inceput sa repete pe un ton apasat "Sarbatori fericite, dai drumu' mai departe". In fine, l-am lasat in pace. La semafor, 100 m mai departe, am oprit in spatele lui. Dintr-o data incepe sa dea cu spatele, nu stiu de ce, probabil sa ma intimideze, nu cred ca voia sa loveasca masina avand in vedere ca masina mea costa mult mai putin. Imediat cum am observat gestul, am scos telefonul si am inceput sa filmez. Cateva secunde mai tarziu observ cu uimire cum individul flutura un pistol pe geam. Un alt gest prin care voia sa ma intimideze, sa ma impiedice sa ma dau jos la el."

Pistolar

Am continuat mai departe linistit si foarte amuzat de ce se intampla. La urmatorul semafor la fel, a inceput sa dea cu spatele, se facuse verde dar tot nu pleca de pe loc. Au inceput cei din spate sa claxoneze si pana la urma s-a miscat. Bineinteles ca tot nu s-a lasat pana nu a dovedit cretinismul care il domina si incetinea in fata mea. L-am depasit si mi-am vazut de drum. Cu astfel de personaje nu ai cum sa te intelegi.

Distribuie pe Facebook
mai multe