Doua compilatii video numai cu accidente in care sunt implicate BMW-uri

Doua compilatii video numai cu accidente in care sunt implicate BMW-uri
  • Daca esti iubitor de BMW-uri, nu privi mai departe
  • Sunt modele M5, M6 sau M3 implicate in accidente
  • De cele mai multe ori, soferul de BMW este cel vinovat
Distribuie pe Facebook

Cum era de asteptat, cele mai puternice masini sunt totodata si cele mai predispuse la accidente. Doua filme din Rusia ne demonstreaza ca numarul mare de accidente in care sunt implicate masinile bavareze arata totodata si starea materiala buna a rusilor. Nu insa si veleitatile de soferi.

Am vazut si pe strazile din Romania o sumedenie de accidente in care au fost implicate masini germane. Si asta pentru ca, de cele mai multe ori, soferii care au la dispozitie multe sute de cai putere, confunda strada cu pista de curse. Asa ca, puterea mare, impreuna cu tractiunea pe puntea spate, nu prea fac casa buna cu stabilitatea in viraje luate inconstient. In plus, cele mai multe "recorduri" de viteza inregistrate de aparatele de radar ale Politiei Rutiere erau realizate cu automobile bavareze.

Aceste compilatii din Rusia ne demonstreaza acelasi lucru. Noroc ca rusii au multe camere de bord instalate si putem vedea astfel direct cum se comporta un sofer care conduce BMW. In multe cazuri insa, nu este vina acestuia, ci vina altor soferi carora le-au cazut victima BMW-urile. Oricum, din orice accident, cu orice masina, filmat de o camera de bord, avem ce invata. Si pe viitor, poate ca noi nu vom mai face aceleasi greseli, cum ar fi viteza excesiva, asigurarea, acordarea de prioritate si neatentia la volan.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2013