HOT NEWS - Toate modelele de Ferrari 458 Italia rechemate la fabrica!!!!!

HOT NEWS - Toate modelele de Ferrari 458 Italia rechemate la fabrica!!!!!
Ferrari a declarat ca toate masinile model 458 Italia sunt chemate inapoi la fabrica pentru a face cateva modificari. Se pare ca pana la urma cauza incendiilor este una de ordin tehnic, mai precis un defect de fabricatie. Din ceea ce stim, si in Romania sunt in jur de 5 astfel de masini, care, nu s-au inmatriculat bine in Romania ca trebuie sa si faca drum intors in Italia.
Distribuie pe Facebook

1.248 de proprietari bogati de Ferrari 458 Italia trebuie sa-si duca masinile inapoi la fabrica din Maranello. Mai putin cei care au avut "norocul" de a vedea masini scrum...

Se pare ca incendiile sunt cauzate de lipiciul folosit la imbinarea protectiei interioare a arcadelor rotilor din spate (aparatorile de noroi), adeziv care este inflamabil si este in apropierea evacuarii. Acesta se incinge si ia foc.

S-a dovedit ca asta se intampla la masinile care merg repede o lunga perioada de timp, asa ca daca vreun proprietar de 458 Italia are de gand sa plece la mare zilele astea, sa-si ia masina de rezerva!

Modelele de 458 Italia produse dupa Iulie 2010 au aceasta problema rezolvata, deci nu este nevoie sa revina la service.

Ferrari 458 Italia este ultimul Supercar al italienilor, un adevarat bolid cu 570 de cp, scosi dintr-un motor 4.5 litri V8.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 2 Septembrie 2010