Incredibil, dar adevarat: Nimeni nu a fost ranit in urma acestui accident!

Incredibil, dar adevarat: Nimeni nu a fost ranit in urma acestui accident!
  • Un Ford Mondeo si un Infiniti FX s-au lovit frontal in Rusia
  • Ambele masini s-au transformat intr-un morman de fiare vechi
  • Nici unul dintre ocupantii automobilelor nu si-a pierdut viata
Distribuie pe Facebook

Scene desprinse parca din Final Destination si alte filme de groaza au putut fi "admirate" recent pe un drum din Rusia, unde un Ford Mondeo si un Infiniti FX s-au transformat practic intr-un morman de fiare vechi dupa o coliziune frontala aparent inexplicabila. In ciuda dezastrului vizibil cu ochiul liber, nici unul dintre ocupantii celor doua autovehicule nu si-a pierdut viata. Ba chiar mai mult de-atat, singura rana inregistrata in urma acestui accident este o mica zgarietura de pe bratul unuia dintre soferi.

Haosul de pe strazile Rusiei nu mai reprezinta nici o surpriza sau noutate absoluta pentru nimeni, numeroasele inregistrari din trafic postate pe internet oferind informatii pretioase cu privire la situatiile la care sa te astepti in cazul in care ai de gand sa vizitezi vechea tara comunista.

Nici situatia de fata nu este una mai linistitoare, cel mai recent accident "documentat" cu fotografii dezvaluindu-ne urmarile unui coliziuni frontale puternice intre un Ford Mondeo si un Infiniti FX. Pentru cei interesati de acest subiect, cauzele evenimentului cu pricina raman pentru moment un mister, insa putem spune ca urmarile nu sunt chiar atat de grav pe cat par la prima vedere.

Intr-adevar, atat sedanul european, cat si SUV-ul asiatic pot fi trecute la categoria dauna totala - nu de alta, dar ambele par sa fi ramas fara motorul de sub capota, ocupantii celor doua automobile scapand ca prin minune cu viata. Ba chiar mai mult de-atat, se pare ca singura rana inregistrata in urma acestei coliziuni violente o reprezinta zgarietura de pe bratul unuia dintre soferi.

Surprinzator, nu-i asa?

Accident Rusia

Accident Rusia

Accident Rusia

Accident Rusia

Accident Rusia

Accident Rusia

Accident Rusia

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Accident Rusia
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 26 August 2014