PAUL WALKER a murit. IPOTEZELE politiei si IMAGINI de la locul accidentului

PAUL WALKER a murit. IPOTEZELE politiei si IMAGINI de la locul accidentului
  • Paul Walker s-a stins din viata la varsta de 40 de ani
  • Actorul a murit in urma unui grav accident auto
  • Starul american lasa in urma sa o fetita de 15 ani
Distribuie pe Facebook

Weekend-ul acesta a adus o mare pierdere nu doar lumii cinematografice, ci si in comunitatea iubitorilor de automobile si tuning. Paul Walker, unul dintre cei mai indragiti actori ai francizei Fast and Furious a murit sambata dupa-amiaza (duminica dimineata, ora Romaniei) intr-un accident groaznic, la varsta de numai 40 de ani.

"Cu inima indoliata trebuie sa confirmam ca Paul Walker a murit intr-un tragic accident auto in timp ce se deplasa catre un eveniment de caritate pentru organizatia Reach Out Worldwide. El era pasager in masina condusa de un prieten. Ambii si-au pierdut viata. Suntem uimiti si intristati...". Cu aceasta veste au fost intampinati cei care au accesat, sambata dupa-amiaza (duminica dimineata, ora Romaniei), pagina de Facebook a actorului care a redefinit lumea tuningului si a curselor ilegale, alaturi de Vin Diesel, in cele cinci parti ale francizei Fast and Furious la care a luat pana acum parte.

Ce s-a intamplat insa mai exact? Din pacate, misterul inca pluteste in aer, chiar si la acest moment. Cert este ca Paul Walker participa la un eveniment auto organizat in scopuri caritabile, la shop-ul Always Evolving Performance Motors din Valencia, California. In jurul orei 15:00 (ora Californiei), actorul, impreuna cu prietenul si partenerul sau de afaceri Roger Rodas, a decis sa porneasca intr-o scurta plimbare, la bordul unui Porsche Carrera GT de culoare rosie detinut de cel din urma (aparent).

Desi nu este nimic clar, se pare ca Roger Rodas, in varsta de 38 de ani, a pierdut controlul automobilului german, acesta izbindu-se violent de un stalp ori un copac de pe marginea drumului si sfarsind in flacari, alaturi de cei doi pasageri ai sai. Conform ultimelor informatii, politia ar fi gasit opt urme de franare pe asfalt - nu este insa clar daca au legatura sau nu cu accidentul, si ia in considerare teoria conforma careia viteza ar fi fost principala cauza a acestui accident. Nu este exclus ca fostul participant in competitia Pirelli World Challenge sa fi incercat si cateva cascadorii la volanul modelului Porsche Carrera GT.

Despre Paul Walker

Paul Walker s-a nascut la data de 12 septembrie 1973, in orasul Glendale, din statul California. Americanul a cochetat inca de mic cu actoria, fiind protagonistul mai multor reclame si serial TV. Marea celebritate a cunoscut insa datorita peliculei Fast and Furios, unde a interpretat personajul lui Brian O'Conner, film care ar fi trebuit sa fie lansat intr-o a saptea partea chiar in vara anului viitor. Tinand insa cont ca filmarile nu s-au incheiat, ramane de vazut cum va fi adaptata povestea filmului

Paul Walker s-a stins din viata la varsta de 40 de ani, insa va ramane mult timp de-acum incolo in inimile noastre. Odihneasca-se in pace!

Distribuie pe Facebook
mai multe