Primul accident cu noua Mazda MX-5 e o poveste cu inceput trist si final fericit

Primul accident cu noua Mazda MX-5 e o poveste cu inceput trist si final fericit
  • Primul accident cu noul MX-5 a avut loc in America
  • Roadster-ul japonez a fost prins la mijloc, intre doua masini
  • Mazda America i-a promis soferului un nou exemplar
Distribuie pe Facebook

Cosmarul oricarui sofer de a-si vedea lovita masina proaspat achizitionata a devenit realitate pentru un american din Florida, a carei Mazda MX-5 de culoare rosie a fost avariata serios la numai cateva minute de la momentul ridicarii din curtea dealerului auto.

Primul accident ce implica ultima generatie a modelului Mazda MX-5 s-a petrecut recent pe strazile statului american Florida, acolo unde unul dintre cele numai 1.000 de exemplare ale colectiei speciale Launch Edition a fost lovit puternic din spate de un Ford F-150.

Surprizele neplacute nu aveau totusi sa se opreasca aici pentru nefericitul posesor al roadster-ului japonez, forta impactului initial propulsand proaspat achizitionata masina intr-un al doilea accident, cu urmari destul de serioase pentru partea frontala.

In ciuda faptului ca au fost prinsi la mijloc intre doua autoturisme, atat soferul, cat si ocupantul din dreapta al Mazdei MX-5 Launch Edition au scapat doar cu cateva zgarieturi, plus socul de a-si vedea avariata proaspata achizitie pe patru roti dupa nici trei kilometri parcursi la bordul ei.

Cateva zile mai tarziu, vestile bune revin si pe strada nefericitului posesor al roadster-ului japonez, divizia nord-americana a companiei din Tara Soarelui Rasare anuntand ca a pregatit un nou exemplar care sa-i aduca acestei triste povesti un final cat mai fericit.

Despre noua Mazda MX-5

Lansat pe piata in urma cu aproximativ 26 de ani, modelul Mazda MX-5 a starnit o adevarata nebunie printre iubitorii de automobile, combinand cu succes dimensiunile compacte, greutatea redusa si sistemul de tractiune spate.

Ajuns intre timp la generatia cu numarul trei, legendarul roadster japonez continua cu aceeasi formula de succes si impresioneaza in special prin cele numai 975 de kilograme ce insotesc versiunea de baza.

In ceea ce priveste gama de motorizari, optiunile clientilor europeni sunt in numar de doua si includ atat un 1.5 de 151 CP, cat si un 2.0 ce ofera undeva in jurul a 160 CP si 200 Nm.

Primul accident cu noua Mazda MX-5Primul accident ce implica ultima generatie a modelului Mazda MX-5 s-a petrecut recent pe strazile statului american Florida.

Primul accident cu noua Mazda MX-5Unul dintre cele numai 1.000 de exemplare ale colectiei speciale Launch Edition a fost prins la mijloc in doua masini.

Primul accident cu noua Mazda MX-5Situatia a fost salvata de divizia nord-americana a companiei japoneze, care ii va trimite nefericitului sofer un nou exemplar.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 24 Iulie 2015