Soferul unui Matiz pierde controlul masinii, navaleste intr-o vulcanizare

Soferul unui Matiz pierde controlul masinii, navaleste intr-o vulcanizare
  • Matizul s-a pricopsit doar cu zgarieturi
  • Din fericire, nu a fost acrosat nicio alta masina
  • Accidentul a fost inregistrat de JanteNoi.ro
Distribuie pe Facebook

Prietenii nostri de la vulcanizarea www.jantenoi.ro au avut parte de un musafir nepoftit. Inregistrarea de pe camera de supraveghere si imaginile vorbesc de la sine... Pesemne ca omul se uita la altceva cand a incercat sa redreseze masina si a ajuns pe partea cealalta direct in poarta vulcanizarii.

Pe Soseaua Fundeni, un sofer circula la volanul unui Matiz in directia Pantelimon - Colentina. Din motive stiute numai de el, care implica fie ceva alcool la bord, fie neatentia, fie anvelopele de vara pe carosabilul umed, a pierdut controlul. Cam greu de imaginat, daca te gandesti ca acolo este linie dreapta, nu? Ei bine, cel mai probabil omul nu era atent la drumul din fata, uitandu-se in telefon sau facand altceva, iar cand a ridicat ochii a vazut un obstacol, fiind nevoit sa-l evite.

Matizul i-a taiat calea brusc si periculos unei dube, calcand linia continua dubla, fara ca soferul sa franeze. A traversat strada, a intrat pe trotuar si a nimerit exact in curtea celor de la JanteNoi, oprindu-se in poarta de metal a garajului, careia i-a spart geamurile. Din fericire, nu era nimeni in curtea vulcanizarii sau pe trotuar si nicio alta masina nu a acrosat "Micul Gigant".

Accident jantenoi.roAccident jantenoi.roAccident jantenoi.roAccident jantenoi.ro

In afara de cateva pagube la vulcanizare si la Matiz, nimeni nu a avut de suferit. Inregistrarea este insa una pe cat de amuzanta, pe atat de interesanta. Pentru ca ne demonstreaza nivelul la care sunt soferii din Romania. Nu este usor sa pierzi controlul unui automobil in linie dreapta, daca mergi normal si esti atent la drum. Se pare insa ca acest individ nu a fost atent si a aterizat in curtea vulcanizarii. Mai grav era daca in urma acestei prostii ar fi fost lovit de o masina care circula regulamentar pe contra-sens sau si mai grav, ar fi omorat niste oameni nevinovati...

Se pare ca nu este deloc usoara munca celor de la JanteNoi.ro!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Accidente DATA PUBLICĂRII: 27 Ianuarie 2015