Speed Taxi are cel mai retardat taximetrist: B 20 EUH

Speed Taxi are cel mai retardat taximetrist: B 20 EUH
  • Incidentul s-a petrecut pe 19 Decembrie
  • Taximetristul violent avea un Logan 2 cu numarul B-20-EUH
  • Asteptam si o parere de la compania Speed Taxi
Distribuie pe Facebook

Am primit urmatoarea poveste de la un cititor. Si avand in vedere ca stim cu totii ce specie "aborigena" formeaza majoritatea taximetristilor, inclinam sa credem ca este adevarat. Cititorul nostru ne-a promis ca ne trimite in scurt timp si filmuletul filmat de camera de bord.

Primim destul de multe mailuri de la cititori dar alegem sa le publicam pe cele care pot face diferenta, atunci cand sunt citite de marea masa. Cum au fost in trecut cazuri de accidente sau intamplari in aglomeratie, lucruri ce s-au dovedit a fi utile pentru multi soferi. Este acum si cazul unui om din Bucuresti care, in timp ce era cu familia in automobil, circuland regulamentar, a fost agresat de un taximetrist angajat de Speed Taxi care conducea un Logan cu numarul B 20 EUH. Agresiuni verbale se intampla des, nu ar fi nimic nou. Dar cand un sofer face manevre violente vrand sa te loveasca la viteza mare, punandu-ti in pericol viata, nu mai este de joaca. Omul ne-a trimis cateva imagini, pesemne capturi video, urmand ca in scurt timp sa ne dea si filmul intamplarii. Noi avem de spus doar atat: astfel de oameni trebuie batuti pana obosesti, poate doar asa le vine mintea la cap.

Eu am tot auzit de taximetristi violenti in Bucuresti, dar pana acum nu am avut de-a face cu asa ceva. Am o masina mica, de oras, si vinerea trecuta mergeam spre casa cu familia, respectiv nevasta si un copil minor aflat pe bancheta din spate. Am plecat de la semaforul de la intersectia cu bd. Marasesti, spre Tineretului. Eram pe banda a treia si putin mai in fata, sa zic la 150-200 de metri de intersectie, in fata mea, am vazut un Logan TAXI stationand cu piciorul pe frana. Fara semnal, fara avarii puse, fara nimic. Mi-am inchipuit ca vrea sa faca la stanga, dar fara sa fi pus semnal si avand in vedere ca acolo este linie dubla continua, nu am inteles ce vrea sa faca. Si, din spate, i-am dat un flash din faruri. Am vazut ca nu se misca de acolo, l-am ocolit prin dreapta si am plecat mai departe. Poate ca aici a fost greseala mea, ca i-am dat flashuri unui sofer care stationeaza pe ultima banda, fara semnal sau vreun alt semn, pe o zona de sosea dreapta pe care se circula destul de repede. Nu mai pun la socoteala factorul unui posibil accident daca ar fi facut stanga peste linia continua cand de pe contrasens veneau o multime de masini... Greseala mea a fost ca l-am deranjat din ce facea el acolo. Nevasta-mea spune ca isi seta ceva pe telefon sau pe navigatie, dar eu nu am vazut asa ceva, asa ca nu pot confirma. Cert este ca nu avea ce sa caute acolo.

Taximetrist B-20-EUHTaximetristul oprit pe ultima banda cu piciorul pe frana. Nu este clar ce voia sa faca, dar nu avea ce sa caute acolo.

Nu trec 10 secunde ca barbatul din Loganul de TAXI vine langa mine, pe partea dreapta, facand manevre foarte agresive, ca si cum ar vrea sa intre in noi. Nu am inteles ce voia, dar era clar ca era suparat. L-am lasat in pace, ca doar nu te pui cu prostii atunci cand esti cu familia langa tine. Grav si foarte inspaimantator a fost momentul in care individul acesta a tras de volan stanga si m-a obligat sa franez brusc. Panica, tipete, noroc ca nu ne-am atins. Chiar si asa, l-am lasat in pace si mi-am vazut de treaba. Dar ce credeti, ca omul s-a lasat doar cu atat? A trecut pe banda cealalta si a franat cand am ajuns la semaforul de la Tineretului. A lasat geamul jos si am oprit langa el, credeam ca se poate vorbi omeneste. Dar de unde? Nu stiu cum ii angajeaza astia de la Speed Taxi pe soferi, dar e clar ca nu trebuie sa aiba macar 5 clase. Taximetristul a inceput sa injure si tot repeta: Ba, prostule, vrei sa intru cu masina in tine? Asa cum ma asteptam, nu a ezitat sa arunce un scuipat spre geamul meu, arma clasica a romanului de la distanta. Cand m-am pus iar in miscare, iar a facut cateva manevre ca sa intre in mine, dupa care a facut stanga pe Gheorghe Sincai.

Taximetrist B-20-EUHManevra agresiva de intimidare se putea sfarsi cu urmari mult mai grave.

Nu a patit nimeni nimic. Nici masina, nici noi. Dar un astfel de gest badaranesc si lipsit de omenie a fost deajuns incat sa ne strice seara. Si cand ai un copil mic in masina care este nevoit sa auda ineptiile si injuraturile unui nesimtit cu doua clase, parca iti formezi o parere clara despre acesti oameni numiti taximetristi. Eu inteleg ca oamenii isi petrec multe ore la volan, in aglomeratie, acumuleaza nervi si rabufnesc uneori, dar de la nervi pana la faptul ca tot el greseste si tot el este cel violent si agresiv, e cale lunga. Nu ma pricep la editare video, insa voi apela la cineva care sa monteze cele doua clipuri filmate si va voi trimite intreaga isprava. In caz ca cineva de la Speed Taxi o sa citeasca aceste randuri, va transmit ca este injositor si rusinos sa aveti astfel de oameni care sa va reprezinte compania. Soferul acesta violent conducea un Logan model nou cu numarul de inmatriculare B-20-EUH.

Taximetrist B-20-EUHE bine de stiut: cand vedeti un TAXI de la Speed cu numarul B-20-EUH, sa nu va urcati in el. Cine stie daca mai ajungeti acasa...

Distribuie pe Facebook
mai multe