Un Chevrolet Kalos cu numarul B 16 CCM loveste un biciclist in Bucuresti si fuge

Un Chevrolet Kalos cu numarul B 16 CCM loveste un biciclist in Bucuresti si fuge
  • Masina are numarul B-16-CCM
  • Soferul nu a acordat prioritate bicicletei
  • Biciclistul a fost lovit la picior
Distribuie pe Facebook

Un biciclist din Bucuresti a fost lovit in cursul zilei de ieri de catre un sofer care a fugit de la locul faptei. Soferul conducea un Chevrolet si nici nu a oprit pentru a vedea ce a patit biciclistul.

Ieri, in jurul orei 7:50 dimineata, un biciclist care circula pe strada Fabrica de Chibrituri, a fost acrosat de un autoturism care nu a acordat prioritate. Masina este un Chevrolet Kalos cu 5 usi (posibil Lacetti), de culoare gri metalizat, care are numarul de inmatriculare B-16-CCM. Dupa ce a lovit biciclistul, pe care pesemne nu l-a vazut, soferul nu a oprit pentru a vedea ce a patit victima lui.

Cel mai probabil, la volan se afla un sofer care vorbea la telefon si nu mai era atent la circulatie. Sau un sofer care, din cauza ploii marunte si a conditiilor de vizibilitate scazute, era atent doar la autoturisme, nu si la bicicletele greu de observat. Cert este ca fapta constituie infractiune: fuga de la locul accidentului, la care se mai adauga contraventii precum neacordarea de prioritate.

Distribuie pe Facebook
mai multe