Mihai Leu revine in raliuri

Mihai Leu revine in raliuri
Dupa doi ani de pauza, Mihai Leu va urca din nou la volanul unei masini de curse. Dupa ce a fost primul roman campion mondial la box profesionist si campion national de raliuri in 2003, Mihai Leu intra in lupta pentru titlul de "Campionul Campionilor".
Distribuie pe Facebook
Actualmente managerul echipei Jack Daniel's Rally Team, Mihai Leu va reveni, in weekendul 5 - 6 noiembrie, la volanul unei masini de curse pentru Dementor Rally Show, o competitie similara cu celebra "Cursa Campionilor". "De cand sunt Team Managerul echipei Jack Daniel's Rally Team mi-a revenit dorinta sa fiu in masina de raliuri. Din acest motiv, dupa o pauza de doi ani, ma voi urca in masina lui Gergo Szabo pentru show-ul de la Sibiu. Sper ca spectatorii sa fie in numar mare pentru ca este un eveniment care merita sa fie vazut", a spus Mihai Leu.

Dupa Gergo Szabo, Mihai Leu este cel de-al doilea campion care si-a anuntat prezenta la Dementor Rally Show. Mihai Leu a fost primul roman campion mondial la box profesionist, dupa care, in 2003, a cucerit si titlul de campion national la raliuri. "Am amintiri placute de la Sibiu unde am si castigat editia din 2001 a Raliului Sibiului. Sincer, deabia astept sa urc din nou la volanul unei masini de curse", a mai adaugat Mihai Leu.

Dementor Rally Show, competitie ajunsa la editia a sasea, se va desfasura anul acesta in perioada 5 - 6 noiembrie pe circuitul de rally-cross din Sibiu, acelasi pe care se desfasoara si super speciala din Raliul Sibiului.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2010