Octavian Tirnovean alaturi de cei mari

Octavian Tirnovean alaturi de cei mari
Tanarul pilot Sibian in varsta de 16 ani, castigator al campionatului de Slalom paralel atat la clasa juniori cat si la general, va lua startul in ultima confruntare a sezonului 2009, binecunoscutul “Sibiu Rally Show”.
Distribuie pe Facebook
Valentin Porcisteanu ii va pune la dispozitie pentru acest eveniment Mitsubishi-ul Lancer evo 7, masina cu care a concurat in sezonul 2008. Ideea de a i se oferi aceasta sansa a venit dupa ultima etapa de slalom paralel unde Vali a fost foarte impresionat de talentul si evolutia tanarului si a decis sa-l sustina de acum inainte. Pe toata durata evenimentului, alaturi de Octavian se va afla copilotul Dan Dobre, care-i va impartasi din bogata sa experienta acumulata alaturi de Vali.

“Am efectuat o sesiune de teste alaturi de Octavian la bordul Mitsubishi-ului unde am remarcat aceeasi precizie de abordare ca si prima data cand am mers impreuna cu el pe masina lui de concurs (Oper Corsa). Dupa cateva viraje parcurse s-a acomodat cu “noul gabarit” si cu tractiunea integrala reusind sa ma impresioneze cu “glisadele” sale care erau in acelasi timp si foarte eficiente. Cred ca la Sibiu Rally Show va avea un parcurs bun si sunt convins ca acesta experienta ii va fi de folos evolutiei sale in viitor.” a declarat Vali.

“Am fost foarte bucuros cand am aflat de intentia lui Vali si am zis ca este o sansa mare pentru mine sa pilotez pentru prima oara o masina integrala intr-un competitie importanta si alaturi de nume mari din motorsportul romanesc. Ii multumesc pentru sansa oferita si pentru tot sprijinul acordat acum cat si cel pentru viitor. Sunt mandru sa fiu intr-o companie selecta la aceasta varsa “frageda” pentru pilotaj si sper sa dovedesc ca evolutia mea se ridica la nivelul increderii acordate de Vali.” a declarat Octavian.

Octavian saluta si participarea colegilor sai juniori din Campionatul de slalom paralel care vor lua startul la Sibiu Rally Show in cadrul grupei A, urandu-le pe aceasta cale multa bafta.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte sporturi cu motor DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2009