Primele imagini cu Dacia STCC Edition

Primele imagini cu Dacia STCC Edition
Echipa Dacia Dealer Team a prezentat primele imagini cu masina cu care va concura in Campionatul de Turisme din Suedia (STCC).
Distribuie pe Facebook

Compania Dacia a anuntat, in ianuarie, ca va participa in anul 2013 si in anul 2014 la Campionatul de Turisme din Suedia. Echipa care va reprezenta compania la STCC se numeste Dacia Dealer Team si il are ca pilot si manager pe Mattias Anderrson. Masina cu care va participa Dacia la acest campionat are un design asemanator cu noul Logan, insa prezinta modificari substantiale pentru aceasta competitie.

Reprezentantii Dacia spun ca participarea la aceasta competitie este o metoda eficienta de promovare a masinilor Dacia. "Ne-am tot gandit la diverse modalitati pentru a demonstra clientilor ca pe piata exista o noua marca de automobile cu preturi accesibile, iar STCC este o platforma puternica pentru promovarea brandului Dacia. Intrarea in STCC reprezinta una dintre cele mai mari investitii pe care o facem pentru Dacia in ultimii ani", a declarat directorul Dacia in Suedia, Joakim Johncke.

Dacia STCC Edition ii ca avea competitori pe Volvo, Citroen, BMW si este posibil SAAB.

Dacia STCC Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe