Sambata, incepand cu ora 13, LIVE: Gymkhana GRID, finala de la Madrid

Sambata, incepand cu ora 13, LIVE: Gymkhana GRID, finala de la Madrid
  • La eveniment participa Ken Block
  • Alti piloti sunt Vaughn Gittin Jr si Buttsy Butler
  • Cel mai tare eveniment de motorsport din Europa
Distribuie pe Facebook

Sambata are loc finala Gymkhana GRID 2014 European Gauntlet care are loc la Madrid. Aceasta poate fi vazuta LIVE pe site-ul Monster Energy.

Pentru o zi spectaculoasa plina de cai putere, Finala Gymkhana GRiD 2014 European Gauntlet va ateriza pe micile ecrane si va umple internetul de fum cu ajutorul unui serviciu exclusiv de livestream. Difuzat in intreaga lume, chiar din inima GRiD din Madrid, Spania pe 1 Noiembrie, livestream-ul le va oferi fanilor internationali sansa de a lua parte la actiune fara sa isi paraseasca comfortul propriei case.

Link direct la LiveStream

Gymkhana GRID

La Madrid va fi prezent celebrul pilot Ken Block ce va face spectacol la bordul masinii sale de concurs Ford Fiesta, dar si Vaughn Gittin Jr, Liam Doran, Steve Baggsy Biagioni, Buttsy Butler, dar si Monster Girls plus elita pilotilor de la Rallycross Supercars, rear-wheel drift si all-wheel drive. European Gauntlet este un event de motorsport nemaiintalnit si promite sa fie un magnet pentru iubitorii vitezei. Cu un serviciu nerestrictionat si worldwide, Livestream-ul va fi disponibil oricui, din Tokyo pana in Constanta, care foloseste un desktop web browser, iOS, Android sau Roku Connected TV.

Intra si tu sambata, 1 noiembrie, incepand cu ora 13 pe site-ul Monster Energy, pentru o doza epica de cauciucuri incinse, soare si distractie.

Link direct la LiveStream

Distribuie pe Facebook
mai multe