8 masini pe care femeile le aleg cu ochii inchisi. Oare de ce?

8 masini pe care femeile le aleg cu ochii inchisi. Oare de ce?
La capitolul "Crize ale varstei de mijloc", barbatii sunt unanim recunoscuti ca fiind cei mai mari adepti ai schimbarilor bruste, indiferent daca vorbim de masini, stil de viata sau amante. Nu sunt inca singurii care manifesta pofta pentru o schimbare radicala. Femeile sunt supuse de asemenea tentatiilor, iar, cel des, acest lucru se vede in automobilul ales de o femeie ajunsa in apropierea varstei de 40 de ani.
Distribuie pe Facebook

Intr-un sondaj facut de revista Bold Ride pe anul 2014 femeile aflate la limita varstei acesteia au punctat: "Aceasta este masina pe care mi-o doresc!". Iata si cum arata simbioza dintre o soferita si masina aleasa de ea.

8.Mini Cooper

Mini-ul e copilul pe care nu au apucat sa il rasfete indeajuns. Este aproape o doza de dragalasenie concentrata intr-o forma usor rotunjita a masinii britanice cu motorizare BMW. Ce soferita s-ar repezi cu ochii inchisi la un Mini Cooper? Una dornica de zburdalnicii, in cautarea tineretii pierdute. Asta si pentru ca a patra generatie de modele Mini Cooper, de la preluarea marcii de catre BMW, nu reuseste sa se scuture de imaginea prea feminina a masinii.

8 masini pt femei

7. Mercedes SLK Roadster

Poate sa fie nascuta si in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, de cand Mercedesul SLK Roadster exista pe piata, nu exista femeie care sa nu viseze la drumuri de viteza, senzatia vantului in par si libertatea data de roadsterul nemtilor. Ce ofera un Merz cabrio unei femei? Forta, stil, lejeritate in manevrarea masinii si senzatia de tinerete renascuta.

8 masini pt femei

6. Porsche

Pui degeaba pariu pe modelele 911, cand vine vorba de Porsche, majoritatea femeilor sunt cu ochii dupa Cayenne. Atuurile masinii in ochi soferitelor sunt: eleganta formelor, siguranta in trafic, spatiul generos la interior si o anumita imagine stilata a posesorului de Cayenne.

8 masini pt femei

5. Toyota Tacoma

Hmm, cine ar fi crezut! Femeile pot fi uneori mai surprinzatoare decat cei mai ahtiati soferi de sex opus dependenti de masinile mari. Dimensiunea masinii nu este in stare sa sperie femeile daca neluam dupa sondajul efectuat de cei de la Bold Ride. E drept ca voturile majoritare au fost date de femeile din Statele Unite, unde Tacoma este camioneta perfecta pentru a te plimba cu gasca de prieteni intr-o vacanta din California in Mexic sau prin desertul din Nevada.

8 masini pt femei

4. Land Rover LR4

Surprinzator, SUV-ul patratos este preferat de soferitele din State pentru versatilitatea sa. In ciuda aspetului usor asimetric si a lipsei de gingasie pe care il denota un Land Rover LR4, spatiul interior care poate asigura confortul pentru 7 persoane si tractiunea redutabila a masinii le fac pe americance sa il treaca in randyul primelor patru masini in care ar investi bani. Ce-i drept masina poate intra oricand si pe lista dorintelor unui barbat pasionat de off-road, nefiind in niciun caz un "pisi-car" de mers la mall.

8 masini pt femei

3. Kia Rio5

Cum-necum, o asiatica de litraj redus si cu nimic deosebita de restul masinilor din clasa sa a reusit sa ocupe locul al III-lea in topul masinilor preferate de femeile trecute de prima tinerete. Este drept, pare perfecta pentru oras in momentul in care ai de facut piata si de lasat copii la scoala, dar nimic altceva nu evidentiaza Kia Rio5 ca o masina buna pentru a calma nelinista starnmita de inaintarea in varsta. Si cu toate acestea...

8 masini pt femei

2. Volkswagen Touareg

Gigantul VW intra in categoria masinilor preferate de femei. Este usor de intuit de ce, daca luam in calcul faptul ca vezi prea putine soferite dispuse sa il incerce pe trasee off-road. In schimb, in oras, se pot bucura de forta degajata de acest crossover, iar cei 306 CP degajati de un motor diesel de 3 litri sunt indeajuns pentru a satisface pretentiile lor.

8 masini pt femei

1. Chevrolet Camaro

Da, alegerea facuta de femei pentru cea mai dorita masina de catre reprezentantele sexului slab este in aceeasi masura incantatoare si inspaimantatoare. Nu este un Dodge Challenger si nici un Ford Mustang, dar Camaro ramane o masina puternica, motorizarile actuale V6 si V8 asigurand o forta cuprinsa intre 323-580 CP. Indeajuns pentru a baga spaima in restul participantilor la trafic.

8 masini pt femei

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze 8 masini pt femei
mai multe