Castiga editia limitata Dacia Logan 10 Ani

Castiga editia limitata Dacia Logan 10 Ani
  • Dacia Logan 10 Ani se fabrica in 2000 de unitati
  • Pretul incepe de la 9400 Euro
  • Campania Dacia dureaza pana pe 29 iunie
Distribuie pe Facebook

Dacia face o campanie interesanta prin care oricine poate castiga un Logan Editie Limitata 10 Ani. Intra pe pagina special realizata pentru campanie si introdu-ti datele in formular. E atat de simplu!

Fara indoiala, cea mai interesanta masina realizata de Dacia este noul Logan Editie Aniversara 10 Ani. Si asta pentru ca este un automobil caruia i s-au rectificat toate minusurile pe care le avea Loganul standard. Mai precis, aceasta editie limitata Dacia vine cu clima automata, geamuri electrice cu butoane pe portiere, jante din otel ce simuleaza jantele de aliaj, semnalizari in oglinzi si multe alte imbunatatiri fata de versiunea de serie.

Dacia a inceput acum o campanie prin care ofera un premiu substantial, pe langa alte premii mai mici. E vorba de un exemplar de Logan 10 Ani, despre care poti citi mai multe detalii AICI. Ca sa te inscrii in campanie, intra pe site-ul Dacia si completeaza datele din formular. Ai la dispozitie 3 zile, intre 27 si 29 iunie, in care sa te inscrii la un test-drive cu noul Logan si poti sa castigi un asemenea exemplar.

Mai multe detalii gasesti pe pagina campaniei. Noi speram sa participi si sa castigi acest Logan special de care sa te bucuri multi ani de acum inainte!

Dacia Logan 10 Ani

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Dacia Logan 10 Ani
mai multe