Cea mai noua si mai rapida metoda de furat masini a ajuns si in Romania

Cea mai noua si mai rapida metoda de furat masini a ajuns si in Romania
  • Un Turbodecoder costa 750 de Euro
  • Sunt disponibile si pe piata din Romania
  • Dureaza circa 15 secunde deschiderea unei masini
Distribuie pe Facebook

Se pare ca in domeniul furturilor auto lucrurile se misca la fel de repede ca in oricare alt business. Si daca in lumea fashinului nu se mai poarta pantalonii evazati, asa nu se mai poarta nici furturile de masini cu umerasul sau prin spargerea geamului. Cea mai noua moda in domeniul furturilor auto se numeste Turbodecoder si permite deschiderea oricarui automobil.

Turbodecoder este un dispozitiv care se fabrica pentru lacatusi si mecanici specializati pe deschiderea butucilor de la automobile, in cazul in care proprietarul si-a pierdut cheia. De fapt este un produs al carui clienti sunt acele firme la care suni cand ti-ai incuiat cheile in masina: platesti o suma de bani, vine un specialist dotat cu o scula anume, iti deschide masina si toata lumea este fericita. Dar, asa cum era de asteptat, hotii, inclusiv din Romania, deja au comandat acest produs nou lansat pe piata si primele vehicule au fost deja furate.

Sistemul este unul mecanic, special fabricat pentru fiecare marca in parte. De fapt, site-ul care comercializeaza aceste produse si care spune clar ca sunt exclusiv destinate segmentului de lacatuserie, mentioneaza vreo 15 marci pentru care face acest produs. Printre ele se numara Opel, BMW, Volkswagen, Audi, Porsche, Range Rover, MINI, Chevrolet, Hyundai, Toyota si altele. Din oferta lipsesc, momentan, produsele speciale pentru Mercedes-Benz sau Dacia.

Cum functioneaza un Turbodecoder? Acesta este practic un speraclu automat. Are o cheie bruta reglabila prin intermediul unor rotite exterioare. Cheia se baga in butucul portierei sau in contactul masinii, si invartind rotitele dintii cu care este prevazuta cheia incearca toate combinatiile posibile pana cand se invarte. Cel mai simplu este sa urmariti cele doua clipuri de mai jos pentru a vedea in actiune acest sistem.

Turbodecoder

Produsul Turbodecoder costa 750 de Euro/bucata, ceea ce nu este deloc putin. Asta ar trebui sa ne mai incurajeze, pentru ca nu orice hot marunt are bani pentru un asemenea speraclu de ultima generatie. Insa un pachet cu 6 astfel de produse, fiecare pentru alta marca, este 3000 de Euro. De exemplu, cu 3000 de Euro cumperi un pachet cu care poti descuia in cateva secunde masinile:

PRO TURBODECODER VAG 1 UP TO 2005 AND SOME 2013
PRO TURBO DECODER VAG 2 HU66 UP TO 2015
PRO TURBO DECODER BMW E SERIE HU92
PRO TURBO DECODER BMW F SERIE HU100R
PRO TURBODECODER OPEL HU100
PRO TURBO DECODER SIP22 FIAT AND LOT ITALIAN BRANDS

De ce prefera hotii Turbodecoder? Pentru ca nu produce pagube masinii si pentru ca este rapid. Autoturismul este deschis fara urme de intrare fortata si operatiunea dureaza doar cateva secunde, mult mai rapid ca oricare alt sistem de pe piata folosit de hotii care fura autoturisme. Mai mult, unele Turbodecodere au si functia care permite realizarea unei chei dupa profilul citit intr-un butuc. Adica hotul, dupa ce deschide si fura masina, poate face usor o cheie pentru acea masina, dupa Turbodecoder.

Asadar, dragi soferi, fiti atenti unde va lasati masinile, cum le supravegheati si cum le asigurati, deoarece hotii din Romania tocmai ce au primit o unealta de ultima generatie care este disponibila si la noi, deja avand mai multi clienti care nu sunt lacatusi de meserie. Adica hotii au inceput sa fie dotati din ce in ce mai bine, asa ca nu strica sa apelam din nou la antifurturile clasice pe volan si pedala, care raman in continuare cele mai eficiente metode de prevenire a unui furt auto.

Distribuie pe Facebook
mai multe