Cea mai tare rulota din lume are... cate stele doresti tu

Cea mai tare rulota din lume are... cate stele doresti tu
  • In total, Escape Traveler are o suprafata de 25 mp
  • Are o greutate de 5 tone
  • Poate fi dotata cu televizor LCD, aer conditionat si generator de curent
Distribuie pe Facebook

Rulotele conventionale sunt incredibile. La fel si camperele care iti ofera un plus de mobilitate, oriunde doresti. Insa nimic nu se compara cu aceasta rulota din lemn, pe care o poti care oriunde si in care te simti, la propriu, acasa.

Escape Traveler este numele unei rulote produsa in Statele Unite, care se vinde atat in varianta standard, cat si in varianta XL, care este cu 70 cm mai lunga. Rulota este una cat se poate de speciala, fiind realizata in asa fel incat sa te faca sa te simti acasa, avand sufragerie, dormitor si baie, dotate cu toate cele necesare petrecerii unei perioade lungi de vacanta in natura.

Escape Traveler

Escape TravelerEscape Traveler

Pentru $65.400 primesti varianta standard cu dotarile normale, cele din poze. Daca scoti din buzunar $82.400 primesti varianta produsa in editie limitata, bine dotata si cu elemente mai speciale, iar pentru $72.800 cumperi varianta XL, mai lunga si mai spatioasa. Oricum, chiar daca pretul pare mare pentru o rulota, felul in care este realizata si dotarile cu care vine o fac o afacere buna. Mai ales daca ne uitam la poze si vedem ca putem cumpara la bani de garsoniera un hotel de 1000 de stele.

Escape Traveler are cele mai bune finisaje, cele mai calitative elemente sanitare, vine cu bucatarie complet utilata cu aragaz, cuptor, hota, frigider si congelator, baia este dotata cu chiuveta si cada, iar domitorul are un pat matrimonial si chiar un semineu. Daca vrei sa calatoresti cu copiii, ai la dispozitie in partea de sus inca un pat urias la care ajungi pe o scara. In plus, rulota mai are un cort exterior de tip veranda, televizor, prize electrice, sistem de climatizare, masina de spalat, iar daca esti in varf de munte si ai nevoie de curent, te poti conecta la un generator pe benzina.

Nu stim altii cum sunt, dar noi, daca am avea aceasta rulota, cu siguranta nu am mai avea nevoie de casa. De ce sa stai intr-un apartament in Bucurestiul incins de soare, cand te poti plimba oriunde, te poti opri oriunde si te poti bucura de cerul plin de stele seara de seara?

Escape Traveler

Escape Traveler

Escape TravelerEscape TravelerEscape Traveler

Escape Traveler

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Escape Traveler
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2015