Dacia Lodgy se vinde in Danemarca de la 17.440 de euro

Dacia Lodgy se vinde in Danemarca de la 17.440 de euro
Dacia invadeaza nordul Europei, intrand pe piata din Danemarca cu modelul Loddgy, care pleaca de la 17.440 euro din cauza taxelor de mediu foarte mari practicate de autoritatile de aici. Anterior, compania de la Mioveni s-a lansat si pe pietele din Irlanda si Regatul Unit.
Distribuie pe Facebook

Spre deosebire de cele doua piete, unde Dacia a adus modelele Sandero si Duster, in Danemarca constructorul autohton a preferat modelul Lodgy.

Potrivit Renault, prima operatiune de tip Porti Deschise a avut 4.200 de vizitatori, care au testat modelul romanesc si au realizat deja comenzi pentru acesta. Dintre acestia, un numar de 51 au plasat comenzi ferme pentru noul Lodgy.

Reteaua Dacia din Danemarca are deja 33 de dealeri dedicati, clientii urmand sa aiba acces la o retea care are o treime din anvergura retelei Dacia din Romania, in conditiile in care tara noastra se intinde pe o suprafata de 238.400 kilometri patrati, iar Danemarca pe numai 43.090 kilometri patrati.

Versiunea de baza a lui Dacia Lodgy, echipata cu motorul 1,6 MPI de 90 CP, pleaca de la 17.440 euro, din cauza taxelor de mediu aplicate de statul danez.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2013