Ford lanseaza RS Adrenaline Academy, programul care te va ajuta sa nu te faci de rusine daca ai un Focus RS

Ford lanseaza RS Adrenaline Academy, programul care te va ajuta sa nu te faci de rusine daca ai un Focus RS
  • Ford a lansat RS Adrenaline Academy
  • La acest program poate participa orice posesor de Focus RS
  • In cadrul acestuia, participantii vor fi invatati cum sa-si stapaneasca mai bine masina
Distribuie pe Facebook

Ford a demarat programul RS Adrenaline Academy pentru a-i invata pe proprietarii modelului Focus RS, printre altii, cum sa-si stapaneasca masina de 350 de cai putere.

Cu totii am vazut o multime de filmulete pe internet in care proprietarii de supercar-uri sau de masini puternice in general dau cu stangul in dreptul atunci cand vor sa se dea mari cu bijuteria lor pe patru roti.

Ei bine, constructorul american Ford vine in ajutorul clientilor sai, si face tot posibilul sa ii scuteasca de o asemenea rusine, dar si de nota de plata pe care ar urma sa o plateasca dupa ce isi sifoneaza masina.

In cazul de fata, Ford a lansat acest program, cunoscut sub numele de RS Adrenaline Academy si parte a Ford Performance Racing School, de care poate beneficia orice posesor de Focus RS, si in cadrul caruia poate invata cum sa-si controleze mai bine hot-hatch-ul de 350 de cai putere, tractiune integrala si butonul magic de "Drift".

Acesta se desfasoara la Utah Motorsports Campus din Grantsville, acolo unde Ford a demarat deasemenea si programul ST Octane Academy pentru posesorii de Fiesta ST sau Focus ST.

Cum spuneam ceva mai sus, orice posesor al unul model Focus RS poate participa la acest curs care dureaza o zi. Acesta include atat probe teoretice cat si practice, unde soferii vor invata tehnici de franare, de schimbare a treptelor de viteza sau de atacare a virajelor, toate desigur, cu o masina identica cu cea pe care o au acasa, sau urmeaza sa o primeasca.

Doritorii trebuie sa isi asigure singuri transportul si cazarea, si mai mult de atat, pot cere o prelungire de o zi, pentru a se juca putin si cu Mustang-ul GT.

Distribuie pe Facebook
mai multe