Hotii i-au lasat 48 de masini fara roti. Cosmarul unui dealer auto din SUA

Hotii i-au lasat 48 de masini fara roti. Cosmarul unui dealer auto din SUA
  • Un dealer Chevy a fost lasat fara rotile a 48 de masini
  • Hotii au furat jante cu dimensiuni de 20 sau 22 inch
  • Paguba a fost estimata la un sfert de milion de dolari
Distribuie pe Facebook

Iti mai aduci aminte povestea celor 14 exemplare Kia Niro lasate fara jante la doar cateva ore dupa ce au ajuns in curtea unui showroom din Olanda? Ei bine, e nimic in comparatie cu ceea ce s-a intamplat recent peste Ocean.

Dealerii auto de pe teritoriul statului american Texas au reclamat recent o problema mai putin obisnuita, dar extrem de serioasa: lasarea masinilor scoase la vanzare... fara rotile din dotare.

Cosmarul a inceput acum mai bine de o luna, in prima parte a lunii iulie 40 de exemplare ale unui showroom Cadillac ramanand fara jantele, respectiv anvelopele ce le insoteau.

Zilele acestea a venit "randul" unui dealer al marcii Chevrolet, care a pierdut - cu ajutorul hotilor, bineinteles - rotile a 48 de automobile Camaro, Traverse sau Silverado.

In libera traducere, vorbim despre o paguba care se ridica la suma de 250.000 de dolari, dupa spusele oficialilor showroom-ului ajuns "vedeta" peste noapte in lumea intreaga.

Si mai impresionant este modul in care hotii au actionat, acestia avand nevoie de numai patru ore pentru a lasa cele 48 de masini fara jantele pe 20 si 22 inch cu care erau incaltate.

Pentru ca meniul sa fie complet, showroom-ul pagubit nu are nici macar o singura imagine cu "musafirii" sai nepoftiti, acestia avand grija sa distruga luminile din parcare la sosirea lor.

48 de masini lasate fara roti

48 de masini lasate fara roti

Distribuie pe Facebook
mai multe