Il stii sigur de pe Insignia. Ce s-a ales de motorul 2.0 diesel de la Opel

Il stii sigur de pe Insignia. Ce s-a ales de motorul 2.0 diesel de la Opel
  • Diesel-ul de doi litri de la Opel a fost ales pentru a pune in miscare diverse barci
  • Motorul in patru cilindri a trecut prin mainile companiei Cimco Marine AB si ofera acum 200 CP
  • Primele exemplare ale noii unitati Oxe au fost livrate unei crescatorii de somon din Scotia
Distribuie pe Facebook

Diesel-ul de doi litri de la Opel, care propulseaza in mod normal modelele Cascada, Zafira sau Insignia, poate fi de-acum instalat si pe anumite... barci.

Unul dintre cele mai apreciate motoare ale momentului, diesel-ul de doi litri de la Opel a fost ales de specialistii Cimco Marine AB pentru a pune in miscare... anumite barci.

Regasit in mod normal sub capota unor modele precum Cascada, Zafira sau Insignia, propulsorul cu pricina produce acum un total de 200 de cai putere si consuma 43 de litri de carburant pe ora.

Inainte de a intra in productia de serie, diesel-ul de doi litri de la Opel a fost supus unei serii riguroase de teste care, conform comunicatului oficial, s-a intins pe parcursul a trei ani.

Asa cum era normal, specialistii Cimco Marine AB au luat in calcul si alte teste propulsoare similare, insa in cele din urma s-au oprit la motorul care pune in miscare modele precum Cascada, Zafira sau Insignia.

Primele exemplare ale noii unitati Oxe au fost livrate unei crescatorii de somon din Scotia si au nevoie de o revizie majora dupa fiecare 2.000 de ore de functionare.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Motor Oxe
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2016