In Bucuresti s-a surpat carosabilul in zona Eroilor

In Bucuresti s-a surpat carosabilul in zona Eroilor
  • Groapa este intr-o zona aglomerata
  • Intersectia Eroilor cu Eroii Sanitari este in plin santier
  • Cauza este probabil o lucrare proasta la noua magistrala de metrou
Distribuie pe Facebook

Politia Rutiera a facut o informare proaspata, astazi, la ora 16:00, conform careia in zona Eroilor s-a facut o surpare de teren ceea ce a dus la ingreunarea traficului.

La aceasta ora, din cauza unei surpari in carosabil, la intersectia Bd.Eroilor - Bd.Eroilor Sanitari, traficul rutier a fost deviat, in aceasta zona.

Politia Rutiera le recomanda conducatorilor auto sa circule cu atentie, sa respecte semnalele politistilor rutieri si sa utilizeze ca rute ocolitoare:

-Pod Eroilor – Bd.Eroilor Sanitari – Str.Gh.Marinescu – Academia Militară;

-Academia Militară – Str.Dr.Rainer – Str. Dr. Lister – Splaiul Independenţei.

In aceasta zona se fac lucrari pentru noua magistrala de metrou Eroilor - Drumul Taberei. Nu demult a mai avut loc o surpare de teren in zona Academiei Militare, aproape de acest loc in care azi a cedat asfaltul. Cel mai probabil, din cauza infilitratiilor de apa si din pricina unor lucrari facute prost, fara sustinere, asfaltul fara suport s-a crapat.

Surpare Izvor

Nu trebuie sa uitam ca si pe cheiul Dambovitei, in luna mai a acestui an, a aparut o groapa uriasa in carosabil in zona Izvor. Se pare ca aceste gauri in asfalt incep sa devina un obicei prost, care nu le face cinste autoritatilor. Din fericire, speram ca nimeni nu a avut de suferit, asa cum a fost in cazul agentului de politie pe motocicleta care si-a pierdut viata dupa ce a cazut intr-o groapa din sosea, groapa sapata insa artificial. Coincidenta face ca accidentul acesta grav sa se intample la numai cateva sute de metri de locul in care acum are loc surparea asfaltului.

Distribuie pe Facebook
mai multe