Ion Tiriac vrea sa astupe toate gropile din Bucuresti pe banii lui

Ion Tiriac vrea sa astupe toate gropile din Bucuresti pe banii lui
  • Tiriac are cea mai mare colectie de masini din Romania
  • Este detinator de LaFerrari si Porsche 918 Spyder
  • Averea tenismenului este de peste 1.2 miliarde de Euro
Distribuie pe Facebook

Suparat si indignat de nesimtirea politicienilor care abuzeaza de coloana oficiala, punand in pericol viata politistilor, Ion Tiriac a declarat intr-o emisiune de la postul B1 TV ca se angajeaza sa astupe pe banii lui toate gropile din capitala.

Cu totii stim cazul agentului de la rutiera, Bogdan Gigina, decedat in urma unui accident nefericit, cand a cazut cu motocicleta intr-o groapa, in timp ce-i facea loc prin aglomeratie lui gabriel oprea, probabil care trebuia sa se duca la un masaj sau la un film... Trecem peste moartea nefericita a unui politist care era la datorie, intr-o misiune ilegala ceruta de seful lui, ministrul de interne, si ramanem cum o problema destul de grava: infrastructura este la pamant in Bucuresti, la fel si starea drumurilor.

Probabil ca de acest lucru este constient si celebrul tenismen roman, poate cel mai bogat roman, Ion Tiriac. Care a spus in cadrul unei emisiuni ca vrea sa astupe toate gropile din Bucuresti ca sa nu se mai intample astfel de tragedii. Tiriac, care are o avere estimata la peste 1.2 miliarde de Euro a spus: "Facem o campanie, eu o platesc, luam un tractor, o batoza si sunt gata sa fac pariu ca in trei saptamani am astupat toate gropile din Romania. Eu astup 30.000 de gropi in Bucuresti intr-o luna de zile. Pun cati bani vreti. Tineti minte si hai, da-i drumul. Hai sa facem gropile!".

Mai in gluma, mai in serios, e clar ca aceasta declaratie reprezinta un semnal de alarma. Daca s-a ajuns ca incompetenta autoritatilor sa fie asa de mare, incat sa moara oameni cazuti in gropile din asfalt, dar sa nu se ia nicio masura oficiala, e grav. Daca s-a ajuns ca o persoana publica, privata, fara contracte cu statul, sa se ofere sa astupe gropile si sa-i faca treaba CNADNR-ului si a primarilor, este si mai grav. Tiriac a mai spus ca isi doreste o colaborare din partea autoritatilor, care stim cu totii ce birocratie interminabila au si sa primeasca autorizatia de lucru de care se vor folosi firmele de constructii pe care le va plati din banii sai.

Tu ce crezi, am ajuns atat de rau incat e nevoie de o persoana privata ca sa faca treaba autoritatilor platite din banii nostri?

Distribuie pe Facebook
mai multe