Land Rover, o masina demna de o Regina: 8 imagini de colectie cu Regina Angliei si masina de teren

Land Rover, o masina demna de o Regina: 8 imagini de colectie cu Regina Angliei si masina de teren
  • Regina are 90 de ani si conduce si azi
  • Jaguar si Land Rover, marcile garantate de Regina
  • Regina Elisabeta nu are nevoie de permis pentru conducere
Distribuie pe Facebook

Daca ar fi sa alegem acum o femeie puternica si cu cea mai mare influenta la nivel mondial, aceea ar fi fara indoiala Regina Angliei. Domnia Sa tocmai a implinit frumoasa varsta de 90 de ani si de-a lungul vietii a avut o relatie stransa cu o masina de teren britanica. Iata cateva imagini de colectie cu Regina si diverse modele de Land Rover.

Land Rover si Regina AnglieiPrimul contact cu marca Land Rover, Regina l-a avut in 1948, atunci cand tatal sau, Regele George al VI-lea a primit masina cu numarul 100. In aceasta fotografie, Regina este pozata in anul 1956, la o cursa de cai din Gloucestershire.

Land Rover si Regina AnglieiIn 1953, Regina, alaturi de Printul Philip, a facut un tur al tarilor care formeaza Commonwealth. Compania Land Rover i-a facut cadou o masina decapotabila cu care a realizat, vreme de 6 luni, nu mai putin de 71.000 de kilometri.

Land Rover si Regina AnglieiMasina Reginei se numea in anii '50 'State Review' si era special fabricata in uzina Land Rover pentru calatoriile lungi in mijlocul oamenilor. Aici, in Nigeria, Regina alaturi de Philip saluta oamenii adunati la aceasta vizita importanta.

Land Rover si Regina AnglieiInteresant este ca Regina Elisabeta a Angliei nu are nevoie de un permis de conducere ca sa circule pe drumurile publice, conform legislatiei britanice. Oricum, Regina a invatat inca din 1945 sa conduca, pe vremea cand facea cursuri de mecanica si conducere.

Land Rover si Regina AnglieiRegina Angliei conduce de cele mai multe ori masinile de teren pe proprietatile personale. In 1998, cand a fost vizitata de Regele Abdullah al Arabiei Saudite, Regina l-a scos la plimbare cu masina, in timp ce acesta, nefiind obisnuit cu femei la volan, o implora sa reduca viteza...

Land Rover si Regina AnglieiRegina Angliei conduce un Range Rover in anul 2011, in timp ce se duce spre un eveniment de hipism, in Windsor, Anglia. Se pare ca activitatea de condus este una dintre cele mai amuzante pentru Domnia Sa, alaturi de fotografiatul si cricketul.

Land Rover si Regina AnglieiRegina Elisabeta a II-a conduce un Range Rover Voque, special fabricat pentru Curtea Regala. La nivel mondial, numai marcile Jaguar si Land Rover au primit din partea Curtii toate cele 3 garantii semnate de Regina.

Land Rover si Regina AnglieiSe pare ca nu doar Regina este o fana a marcii Land Rover. In trecut, si Printesa Diana a fost vazuta conducand o asemenea masina, iar Printul Charles si Diana au facut turul Australiei in anii '80 la bordul unui Land Rover. Dupa care, in 2011, Zara Phillips, una din nepoatele Reginei, a participat la dezvaluirea oficiala a unei editii limitate in 2007.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Land Rover si Regina Angliei
mai multe