Masinile unei reprezentante VW din Germania au ramas fara roti

Masinile unei reprezentante VW din Germania au ramas fara roti
  • Furtul a avut loc in seara trecuta, 13-14 noiembrie
  • Politia a anuntat ca ii suspecteaza pe membrii unui grup de romania de etnie rroma
  • Dealerul ofera o recompensa de 5000 de Euro pentru gasirea faptasilor
Distribuie pe Facebook

Auto Center Mühlenbruch GmbH din orasul Neunkirchen din Germania, a avut parte astazi, de dimineata, de o surpriza neplacuta. E vorba de masinile din curtea reprezentantei care au ramas fara roti. Dealerul ofera 5000 de Euro recompensa pentru cei care stiu detalii despre furt.

Un orasel mic din Germania a avut un eveniment de proportii in aceasta noapte. Aproximativ 10 automobile marcile Volkswagen, Seat si Audi au ramas fara rotile din dotare in doar cateva ore. Hotii au fost interesati atat de roti din aliaj, cat si din cele de tabla, de pe modele precum Tiguan, Leon si A1. Pentru ca masinile erau pregatite pentru sezonul rece, jantele erau incaltate cu pneuri de iarna, absolut noi.

Dealerul a anuntat pe pagina oficiala de Facebook ca ofera o recompensa de 5000 de Euro pentru orice informatie care duce la aflarea hotilor. O suma destul de mare incat sa duca la "certuri" intre hoti si cel putin unul sa dea in fapt toata gruparea. Pana la urma, ca sa fure atatea roti intr-un timp atat de scurt, este nevoie de o echipa specializata. Adica de cel putin 4 persoane, care, daca impart suma, oricum nu castiga atata de caciula. Asa ca, unul din ei, are toate sansele sa-si dea in vileag colegii ca sa umfle potul cel mare.

Roti furate Germania

Conform presei locale, politia incepe cercetarile, dar primii suspecti sunt un grup de etnie rroma care s-a aciuat ilegal intr-o locuinta din oras. Si, daca observam metoda folosita, cu caramizi, aceasta pare familiara de pe meleagurile romanesti. Insa, avem convingerea ca deja jantele au parasit teritoriul german si se afla in alta tare, unde isi asteapta clientii dornici sa se pregateasca de iarna. Asadar, daca vedeti pe internet sau prin targuri ca cineva vinde dintr-o duba, probabil cu numere de Germania sau Bulgaria, mai multe seturi de roti pentru masinile grupului VAG, anuntati politia.


Roti furate Germania

Roti furate Germania

Roti furate Germania

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Roti furate Germania
mai multe