Mazda Takeri, cel mai cool concept al anului 2012

Mazda Takeri, cel mai cool concept al anului 2012
Mazda Takeri este unul dintre castigatorii concursului de design "Automotive Brand Cotest 2012". Modelul, expus pentru prima oara la Salonul Auto de la Geneva, anul acesta, a fost declarat castigator in cadrul categoriei "Concepte" de juriul international compus din jurnalisti auto. Premiul va fi decernat la Salonul Auto de la Paris, la sfarsitul lunii septembrie a acestui an.
Distribuie pe Facebook
Concursul "Automotive Brand Contest" este organizat de Consiliul de Design din Germania (German Design Council), o fundatie infiintata in 1953 si unul dintre cele mai renumite centre de expertiza in design din lume. "Automotive Brand Contest" premiaza designul produselor internationale in cadrul a 11 categorii, pentru importanta lor in dezvoltarea pe termen lung a brandului.

Prezentat pentru prima oara la sfarsitul lui 2011, la Salonul Auto de la Tokio, Mazda Takeri este unul dintre primele modele Mazda care integreaza noul limbaj de design al companiei, denumit KODO - sufletul miscarii. Sedanul cu patru locuri si aer de coupe ofera in mare masura indicii despre cum va arata noua generatie Mazda6. Noua Mazda6 va fi expusa in premiera la Salonul Auto de la Moscova intre 29 august si 9 septembrie 2012. Pe langa noul design, Mazda Takeri inglobeaza si tehnologii de referinta. Acesta foloseste tehnologiile inovatoare SKYACTIV si este primul vehicul Mazda echipat cu i-ELOOP, un sistem de franare regenerativa. Sistemul va intra in productia de serie odata cu noua Mazda6.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 6 August 2012