Mercedes S-Class e Masina Anului... pentru Femei

Mercedes S-Class e Masina Anului... pentru Femei
  • Juriul Women’s World Car of the Year a ales noul Mercedes S-Class drept castigatorul suprem din 2014
  • Podiumul competitiei a fost completat de limuzina germana Audi A8 si electrizantul american Tesla Model S
  • Audi A3 Sedan / S3, Honda Jazz, Range Rover Sport si Jaguar F-Type Coupe s-au impus la diverse categorii
Distribuie pe Facebook

Cu formele sale elegante, dar in acelasi timp atragatoare, respectiv interiorul ce mixeaza perfect luxul cu tehnologia, noul Mercedes S-Class a reusit sa "suceasca" inclusiv mintile doamnelor de pretutindeni. Altfel nu ne explicam cum de ultima generatie a limuzinei germane a fost declarata Masina Anului 2014 de catre reprezentantele sexului feminim.

Desi are mai bine de un an de cand se afla pe piata, ultimul Mercedes S-Class nu inceteaza sa uimeasca prin caracteristicile sale de ordin tehnic si estetic.

Cel mai nou premiu acordat limuzinei germane vine din partea juriului Women’s World Car of the Year, competitie fondata in 2009 si compusa dintr-un total de 23 de jurnaliste din 15 tari diferite.

In urma rezultatelor obtinute la cele zece categorii atent studiate - printre care si factorul Wow, sex appeal sau raportul calitate / pret, locul 2 i-a revenit modelului Audi A8, in timp ce ultima treapta a podiumului a fost ocupata de Tesla Model S.

Mercedes S-Class - Galerie Foto

Mercedes S-Class - Galerie FotoMercedes S-Class - Galerie Foto

Femeile ce compun juriul Women’s World Car of the Year au oferit si alte distinctii, pentru masina de familie, sport sau vis a anului 2014, dupa cum urmeaza sa aflam din randurile urmatoare:

  • Family Car: Audi A3 Sedan
  • Sports Car: Audi S3
  • Economy Car: Honda Jazz / Fit
  • Luxury Car: Mercedes-Benz S-Class
  • Green Car: Tesla Model S
  • SUV: Range Rover Sport
  • Supreme Winner: Mercedes-Benz S-Class
  • Dream Car: Jaguar F-Type Coupe

Favoritul reprezentantelor de sex feminim, noul Mercedes S-Class este disponibil la vanzare pe piata din Romania la un pret minim de 85.386 euro.

Oferta in schimbul acestei sume de bani include un tren de propulsie hibrid, ce combina un motor turbodiesel de 2.143 centimetri cubi si 204 CP cu unul electric, de 27 cai putere.

Livrarea valorilor maxime catre roti se face prin intermediul unei transmisii automate cu sapte rapoarte, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in aproximativ 7.6 secunde. Viteza maxima este de 240 km/h, in timp ce consumul mediu de carburant variaza intre 4.4 si 4.7 litri la 100 km.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (65) Poze Mercedes S-Class - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Decembrie 2014