Momentul acela cand te plictisesti si ingropi un Mercedes-Benz G-Class. De dragul artei. Ghiciti tara?

Momentul acela cand te plictisesti si ingropi un Mercedes-Benz G-Class. De dragul artei. Ghiciti tara?
  • Un artist din Rusia a transformat un Mercedes G-Class intr-un buncar
  • Acesta a sapat o groapa, a imbracat-o in lemn si a ingropat masina
  • Totul a fost facut de dragul artei, cu ocazia unui festival care se tine anual in Rusia
Distribuie pe Facebook

Un artist a venit cu o idee mai putin obisnuita. Acesta s-a gandit sa transforme un Mercedes-Benz G-Class intr-un buncar...subteran.

Cu totii stim ca Mercedes-ul G-Class este conceput pentru a le da pasagerilor sentimentul de siguranta suprem, iar sunetul pe care usile il fac cand se inchid i-a adus porecla "The Vault" (Seiful). Dar, ce se intampla atunci cand esti artist, rus, si te simti in siguranta intr-un G-Class? Exact, il ingropi si spui ca e un buncar. Voi nu ati face la fel?

Mercedes-Benz G-Class transformat in buncar

Artistul, Valeri Lizunova, a explicat ca ideea i-a venit in timpul unei plimbari cu o masina asemanatoare cand s-a simtit pur si simplu in siguranta, asa ca s-a gandit sa transforme masina intr-un loc si mai sigur.

Mercedes-Benz G-Class transformat in buncarMercedes-Benz G-Class transformat in buncar

Zis si facut. Acesta a luat un G-Class, a sapat o groapa pe care a imbracat-o in lemn, si a ingropat Mercedes-ul. Singurul lucru care a ramas neacoperit a fost trapa.

Valeri a insistat ca locul sa fie acoperit cu iarba, si sa fie adus chiar si un boschet. Evacuarile masinii au fost conectate la un tub care duce in exterior, pentru ca gazele de esapament sa nu ii sufoce pe cei care doresc sa il incerce. Cum ce? Buncarul. Adica, masina.

Mercedes-Benz G-Class transformat in buncar

Da, ati citit bine. Doritorii pot sa intre in masina, prin trapa desigur, sa porneasca motorul, sa il tureze nitel, sa se joace cu sistemul audio, sau cine stie ce le-o mai trece prin cap.

Mercedes-Benz G-Class transformat in buncar

Aceasta forma de arta, bizara am spune noi, a fost pusa in scena cu ocazia unui festival care se tine in Kaluga Region din Rusia. Dupa ce acesta se va termina, buncarul va fi din nou folosibil. Adica masina, ne scuzati.

Mercedes-Benz G-Class transformat in buncar

O fi vreo moda sa ingropi o masina, deoarece daca ne aducem bine aminte, cu ceva timp in urma, dupa ce a vazut un documentar despre viata faraonilor, un milionar brazilian si-a ingropat masina, un Bentley Continental, pentru a se bucura de ea...in viata viitoare.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes-Benz G-Class transformat in buncar
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 29 Iulie 2016