Monza Rally, locul in care si-au dat intalnire Block, Rossi si Hamilton

Monza Rally, locul in care si-au dat intalnire Block, Rossi si Hamilton
  • Robert Kubica a castigat
  • Lewis Hamilton a alergat cu un Mercedes-Benz A45 AMG
  • Valentino Rossi s-a descurcat bine si pe 4 roti
Distribuie pe Facebook

La Monza Rally s-au intalnit cei mai cunoscuti piloti din motorsport: Ken Bloc, Valentino Rossi si Lewis Hamilton. Iata ce au avut de spus participantii la acest eveniment plin de adrenalina.

Monster Energy Monza Rally Show 2014 a adunat nume cunoscute din motorsport, dar si zeci de mii de fani care iubesc viteza. Daca ii bagi intr-un mix pe cel mai bun motorbike racer al tuturor timpurilor, unul dintre cei mai talentati piloti de raliu, plus cel mai nou Campion al Formulei 1, ce crezi ca vei obtine?

Un eveniment rasunator. Valentino Rossi, Ken Block si Lewis Hamilton au fost acompaniati de catre NASCAR speed-merchant Kurt Busch si campionul de raliuri WRC Robert Kubica, dar si de legende ale motocross-ului cum ar fi Tony Cairoli si Kiara Fontanesi.

Acest event s-a transformat rapid intr-un festival dedicat celor mai buni rideri din motorsport, eveniment la care au luat parte zeci de mii de fani prezenti sa isi vada eroii pe faimosul circuit de la Monza, in ciuda vremii capricioase.

Monza Rally

Fanii au fost tinuti constant in priza de catre El Dottore Rossi care a reusit sa ii uimeasca pe acestia prin performantele sale pe patru roti, dar rateaza milimetric al patrulea sau castig la Monza in detrimentul lui Robert Kubica. Creierul din spatele Hoonigan, Ken Block, a luat parte pentru prima data la acest raliu, impreuna cu Kurt Busch, coleg debutant la Monza.

Duminica s-a alaturat si pilotul MERCEDES AMG PETRONAS Formula One team, Lewis Hamilton, care a deschis Masters Show ajutat de un Mercedes AMG A45. Cel care a impartit paddockul cu Lewis a fost Monster Energy Drift Ace, "Baggsy" Biagioni, care recunoaste ca anul acesta a fost unul special si nemaivzut la Monza.

Monza Rally

Lewis Hamilton: “M-am simtit extraordinar si le multumesc celor de la Monster ca m-au adus aici. Unul din seria evenimentelor cool, am fost la MotoGP Catalunya mai devreme in acest an, iar acum, sa am ocazia sa fiu pe circuitul de la Monza Rally si sa ii vad pe Valentino si Ken Block in actiune… e foarte tare sa iau parte la acest eveniment. Vreau sa lucrez cu baietii mei la o masina pentru la anul cu care sa intru in competitie, mi-ar placea sa iau parte la niste rallying“.

Valentino Rossi: “M-am simtit fantastic, dar e pacat pentru ca ieri la ultima cursa aveam un avantaj de 17 secunde, dar am facut o greseala. Din acel moment mi-a fost dificil sa revin. A fost un raliu bun, mi-a placut foarte mult – in special Masters Show. Ma bucur sa fi vazut atatia fani la Monza, care tot timpul creeaza o atmosfera incredibila. Este chiar cel mai placut mod de a inchide un sezon.”

Monza Rally

Ken Block: “Am avut un an atat de bun, datorita tuturor proiectelor pe care le-am intreprins si mi-am dorit sa vin aici si sa intru in competitie, insa acest gen de pilotaj este dificil. Nu am deloc experienta in cursele pe circuit. M-am simtit foarte bine, a fost o experienta interesanta. Faptul ca am avut ocazia de a veni aici si de a concura cu Valentino m-a impresionat. Este super cool sa vezi piloti ca Robert Kubica si Valentino intrand intr-o astfel de cursa”.

Kurt Busch: “A fost mega tare ca am putut sa intru in competitie intr-o tara straina si impotriva unui pilot de talia lui Valentino. Am fost uimit chiar si de performanta mea la Masters Show si sunt de parere ca am terminat in forta ziua de Duminica. Toti acesti atleti Monster prezenti, atmosfera, toate elementele acestea cred ca i-au facut pe oameni sa inteleaga macar un pic 'what Monster is all about.”

Monza Rally

Monza Rally

Monza Rally

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Monza Rally
mai multe