My name is Cocalar. Celmaimare Cocalar

My name is Cocalar. Celmaimare Cocalar
Nu am inteles niciodata de ce sunt asa de multi cei care merg cu proiectoarele de ceata aprinse. Si pe timp de zi, dar si noaptea. Tu ce parere ai despre mersul cu proiectoarele aprinse atunci cand nu este ceata?
Distribuie pe Facebook

Ciobanul clasic din trafic, care arunca mucurile de tigara pe geam, ca doar nu-si murdareste el scrumiera. Acesta este caracterizat si prin faptul ca are o impresie foarte gresita despre el - crede ca e Cool, Trendy, crede ca e un fel de Macho Man, un magnet irezistibil pentru femei, atunci cand merge cu ledurile sale aprinse si cu proiectoarele orbitoare pe timp de zi, sau noapte, aprinse. E mult mai tare sa mearga cu proiectoarele aprinse decat cu farurile noaptea, nu? Ce naiba, hai sa-i orbim pe toti care indraznesc sa se uite in oglinda sau pe cei de pe contrasens, ca doar sunt smecher!!

Multi uita ca proiectoarele au un rol practic, nu unul estetic. Acela de a te face vizibil pe vreme urata, cand e ceata. Dar cocalarul tipic din trafic le foloseste pe timp de zi, doar cu pozitiile aprinse, sau noaptea. Sa-i iasa in evidenta ledurile masinii tunate! Evident, atunci cand nu e nici urma de ceata. Dar e fraier, pentru ca nu ii ofera deloc mai multa vizibilitate, pentru ca proiectoarele bat drept, nu in jos. Poate atunci cand va lua o groapa sau o gura de canal, se va potoli si isi va da seama ca teribilismul sau de mare zmeu e o prostie.

Mai sunt unii care merg ziua, cand sunt 40 de grade afara, sau noapte, pe timp de vara senina, si cu stopurile de ceata aprinse. Frate, vrei sa fii pomul de Craciun?? Pune-ti un glob de discoteca si neoane sub masina, dar nu ii orbi pe aia care merg langa tine prin trafic!

Tu, cel care citesti acum, ce parere ai despre colegul de langa tine care "o arde smecher" cu toate luminile aprinse, atunci cand nu e cazul? Spune tuturor sa foloseasca luminile asa cum trebuie, atunci cand e nevoie si nu aiurea. In alte tari primesti amenda usturatoare, pentru ca nu de putine ori s-au intamplat accidente din cauza luminilor prea puternice.

Daca vezi si tu vreun "inteligent" care merge cu proiectoarele aprinse ziua sau noaptea, cand nu e nevoie, fa-i o poza, sa-l promovam aici, ca doar vrea sa fie cat mai vizibil!

My name is Cocalar. Celmaimare Cocalar

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2010