O bicicleta de aur costa cat un Lamborghini nou

O bicicleta de aur costa cat un Lamborghini nou
  • Bicicleta este acoperita cu aur de 24K
  • Exista si cateva diamante naturale montate pe cadru
  • Este cadoul ideal de Craciun
Distribuie pe Facebook

Niste maestrii in arta obiectelor de aur din Anglia au finalizat recent o bicicleta aurita integral. E vorba de artizanii de la GoldGenie care vor acum sa incaseze pe aceasta bicicleta unica in lume 393.000 de dolari.

Atunci cand le ai pe toate si lumea iti este la picioare, fiind un personaj de bani gata, Craciunul nu mai este o bucurie. Pentru ca rar te mai poate uimi un cadou. Iata insa ca niste englezi s-au gandit la cei mai bogati oameni si cum sa le faca Sarbatorile mai frumoase. Cine este cu adevarat pretentios si cu buzunarul larg poate achizitiona o bicicleta unica ce costa 250.000 de lire sterline, adica 393.000 de dolari.

Bicicleta este una, chipurile, de competitie, adica o cursiera. Insa nu mai este axata pe performanta ci pe aparente. Tot ce inseamna metal a fost placat cu aur de 24K. Si cand spunem tot, inseamna tot: de la lant si roti dintate pana la spitele jantelor, cadru, ghidon si frane. Este rezultatul final al celor de la GoldGenie care au mai folosit si alte materiale scumpe. Saua este realizata din piele San Marco de cea mai buna calitate si anvelopele sunt speciale de curse SR4.

Bicicleta de aur

Cei care au facut aceasta capodopera... pe doua roti asteapta sa vanda aceasta bicicleta inainte sa demareze alte proiecte. Si cum lumea este plina de arabi care cheltuie bani in prostie atunci cand vad aur in fata ochilor, nu avem dubii ca in cateva zile se vor arata multi clienti. GoldGenie a declarat ca urmeaza sa mai faca niste proiecte similare, dar nu neaparat cu tematica aurita. Urmeaza niste biciclete argintate, cromate, pentru care clientii isi vor putea alege o sumedenie de accesorii si elemente personalizate. In caz ca vei avea cateva zeci de mii sau chiar sute de Euro de cheltuit pe o bicicleta, iti vei putea alege dintr-o gama variata de diamante, finisaje de piele, finisaje ale manerelor si asa mai departe.

GoldGenie nu este prima companie care apeleaza la o bicicleta de aur pentru a-si face reclama. In trecut, House of Solid Gold a realizat o astfel de bicicleta pe care ulterior a vandut-o in Emiratele Arabe Unite cu 1 milion de dolari. Insa daca ne gandim ca la acesti bani iti poti cumpara un Veyron, un Aventador sau cateva Ferrari... parca mersul pe bicicleta nu mai pare asa de interesant.

Bicicleta de aur

Bicicleta de aur

Bicicleta de aur

Bicicleta de aur

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Bicicleta de aur
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 17 Decembrie 2014