Opel, crestere a vanzarilor si a cotei de piata in 2010

Opel, crestere a vanzarilor si a cotei de piata in 2010
Cu peste 6.700 de autovehicule inmatriculate in 2010, Opel si-a depasit performanta anului anterior si a urcat in clasamentul importatorilor. Piata romaneasca din 2010 este de aproape 104.000 unitati inmatriculate. Raportat la aceata situatie, producatorul german a incheiat anul 2010 cu o cota de piata de 6,5%, cu aproape doua procente mai mult decat in anul anterior. Cresterea a adus si urcarea pana pe locul 4 in clasamentul importatorilor de pe piata romaneasca.
Distribuie pe Facebook
Opel Corsa, succes de vanzari

Cel mai mic model Opel a fost reinoit constant pe parcursul anului trecut la nivel de motorizari, sasiu si directie, urmand ca modelele 2011 sa vina cu o schimbare de aspect, realiniind astfel modelul in gama redesenata a Opel.

Calitatile Corsa, un model aflat la a patra generatie si care a atins pana in prezent vanzari de 11 milioane de unitati, l-au propulsat in topul vanzarilor Opel din 2010. Modelul reprezinta 32% din volumul pe 2010 al marcii si este, totodata, cel mai bine vandut automobil Opel in cadrul programului de casare, contand pentru 36% din volumul total alocat Opel.

2011, un an plin de noutati Opel

Succesul anului trecut s-a bazat pe noile modele oferite de Opel, iar gama continua lansarea de noi aparitii si in 2011. Calendarul include Astra Sports Tourer, Corsa, Antara si Zafira.

"Ne bazam in continuare pe modele atragatoare, performante si fiabile, ce aduc inovatii tehnice la preturi accesibile", sintetizeaza Constantin Avromescu, Opel Country Director Romania, strategia companiei. "Motorizari noi, precum Astra 1.3 CDTI EcoFlex cu sistem Start/Stop si consum mixt de 3.9 litri/100 km, prezente noi, precum aspectul reimprospatat al Corsa si noutatile aduse de Antara si noua Zafira, dar si caroserii noi, cum este varianta Sports Tourer, pentru Astra, sunt tot atatea argumente pentru atractivitatea gamei Opel.", continua Avromescu.

Opel, cea mai mica rata de defect in ultimii doi ani

Alegerile clientilor romani sunt perfect justificate de fiabilitatea exceptionala a produselor Opel. Conform rezultatelor raportului DEKRA 2011, anuntate la finalul anului trecut, Opel Insignia este masina cu cele mai putine defecte. Raportul de defect se bazeaza pe 15.000.000 de inspectii realizate pe 230 de modele diferite.Cu un indice de 96,1% de Insignii fara defect, nava amiral de la Opel a reusit cele mai bune rezultate dintre toate masinile testate.

Este al doilea an consecutiv cand un automobil Opel a primit acest titlu, dupa victoria Corsa in acceasi categorie, "Best Individual Ranking" in 2010.

DEKRA isi genereaza rapoartele anuale de defect prin derularea de evaluari precise in opt clase de vehicule si trei segmente de kilometri.


Sursa: Opel
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 14 Ianuarie 2011