Petitie impotriva lui - FULL FARA PIELE

Petitie impotriva lui - FULL FARA PIELE
Cine vrea sa-si cumpere o masina stie foarte bine ca este plin pe internet de anunturi care contin sintagma "full fara piele". In afara ca este enervant, este si complet gresit. Full presupune sa aiba toate optiunile acelui model, inclusiv pielea. E mai corect sa enumeri dotarile, decat sa apelezi la varianta mai scurta cu full, fara piele. Esti de acord?
Distribuie pe Facebook

Avem doua cazuri, in care citim anunturi cu masini "full fara piele" sau si mai amuzant, "full-extra, fara piele". Dar cel mai amuzant este atunci cand vedem cuvantul FULL urmat de multe "fara"-uri. De exemplu: Masina este FULL fara piele, navigatie, clima si trapa. Adica e cam... goala.

Haideti sa luam un caz concret de anunt de acest fel, doar unul dintre cele cateva mii care contin aceasta informatie falsa si gresita: http://jaguar.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/masini-second/jaguar-x-type-1998-9833213.html

Avem un Jaguar X-Type care, din ce spune proprietarul, este full fara piele. In afara ca nu are piele, daca ne uitam mai bine nu are nici macar clima automata, pilot automat, scaune incalzite sau alte optiuni care ar face din aceasta masina una cu adevarat FULL.

Probabil, mai corect si mai convingator ar fi fost daca in anunt erau enumerate dotarile. Pentru ca e normal ca intr-un anunt sa spui CE ARE MASINA , nu CE NU ARE .

Tu ce parere ai despre anunturile "full fara piele"? Esti de acord cu asa ceva? Crezi ca sunt convingatoare? Comenteaza mai jos si spune-ti parerea, daca esti sau nu de acord.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2010