Proiectul de car-sharing 'Fiat Likes U' debuteaza la Universitatea Politehnica

Proiectul de car-sharing 'Fiat Likes U' debuteaza la Universitatea Politehnica
  • Studentii exploreaza mobilitatea urbana
  • AutiItalia pune la dispozita studentilor 4 automobile Fiat 500
  • Studentii UPB, primii care testeaza Noul Fiat 500
Distribuie pe Facebook

Proiectul “Fiat Likes U” debuteaza in Romania cu actiunea de car sharing gratuit pentru studenti. Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti face parte din cele 16 institutii de invatamant superior din Europa care au fost selectate sa se alature celei de-a doua editii “Fiat Likes U” la sfarsitul acestui an.

“Fiat Likes U” reprezinta o initiativa concreta prin care studentii pot explora gratuit mobilitatea pe patru roti. Infiintat în anul 2012 de producatorul de automobile FIAT si desfasurat în parteneriat cu Ministerul Educatiei si Ministerul Mediului din Italia, proiectul s-a desfasurat pana acum în 7 tari si a beneficiat de atentia a aproape un milion de studenti.

Pana la sfarsitul anului, sunt programate sa se alature alte cinci universitati din Europa, printre care si Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti. Astfel, Romania va participa la ultimul val din cadrul celei de-a doua editii “Fiat Likes U”, în perioada 5 octombrie 2015 - 14 decembrie 2015.

Fiat Likes U

Serviciu gratuit de Car Sharing

FCA Italy SpA, reprezentat prin Autoitalia Impex SRL, importatorul Fiat în Romania, le ofera studentilor Universitatii POLITEHNICA patru autoturisme economice din familia 500, spre utilizare gratuita pe durata proiectului. Timp de 3 luni, importatorul va asigura mentenanta automobilelor, iar un Ambasador Fiat, recrutat din cadrul Facultatii de Transporturi, va fi responsabil de administrarea automobilelor în universitate.

Pentru programari, studentii se vor înregistra pe platforma fiatlikesu.eu si îsi vor alege modelul dorit, pe care îl vor prelua din fata Facultatii de Transporturi. Se poate opta pentru utilizarea autoturismului timp 24 de ore sau pentru test-drive prelungit pe durata weekend-ului, ambele optiuni fiind gratuite pentru studentii Universitatii POLITEHNICA.

Fiat Likes U

Mobilitate

Proiectul le ofera tinerilor studenti posibilitatea de a interactiona direct cu automobilul si de a se bucura de mobilitate în oras si în afara lui. Astfel, pentru prima data în Europa, un producator de automobile se alatura mediului universitar cu o initiativa concreta care înglobeaza explorarea mobilitatii într-un cadru organizat.

Studentii UPB, primii care testeaza Noul Fiat 500

Noul Fiat 500 face parte din parcul de automobile oferit Universitatii POLITEHNICA de catre Autoitalia. Îndraznet si seducator, Noul 500 beneficiaza de nu mai putin de 1.900 detalii inovatoare, toate gandite pentru a sublinia caracterul original si pentru a rafina si mai mult stilul 500. Motorizarile exclusiv Euro 6 ale Noului Fiat 500 respecta mai mult ca niciodata mobilitatea sustenabila. Sunt disponibile doua propulsoare pe benzina: 0.9 TwinAir/ 85 CP si 1.2/ 69 CP. Varful de gama în Romania îl reprezinta unitatea diesel 1.3 Multijet de 95 CP, acesta fiind singurul propulsor diesel disponibil în segmentul A.

Fiat Likes U

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Fiat Likes U
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2015