Prostituatele din Spania, obligate sa poarte veste reflectorizante!

Prostituatele din Spania, obligate sa poarte veste reflectorizante!
In Spania, siguranta auto a luat o noua dimensiune. Un primar al unui oras din regiunea Catalonia a obligat "fetitele" centuriste din jurul orasului sa poarte veste reflectorizante. Se pare ca acestea sunt un pericol pentru soferi, nu prin meseria lor, ci prin faptul ca noaptea stau pe marginea soselelor, riscand sa produca accidente.
Distribuie pe Facebook

Asta da primar! Este vorba de primarul orasului Els Alamus, din Catalonia, Spania. Chiar daca fetitele care fac trotuarul in aceasta zona sunt in deplina legalitate (prostitutia este legala in Spania), merita si ele sa fie protejate. Nu de prezervative, ci de veste reflectorizante. Primarul a apreciat ca numarul mare de prostituate de pe marginea soselelor din zona este un risc de accidente. Mai precis, au fost mai multe cazuri in care "domnisoarele" care asteptau clienti langa benzile de mers, au fost evitate de masini, care, ulterior, s-au rasturnat sau au intrat in copaci. In plus, s-au numarat si cateva cazuri in care aceste fete muncitoare nu erau semnalizate si au devenit victimele unor masini care circulau regulamentar.

Pentru ca pe viitor sa nu se mai intample accidente, domnisoarele Prost-Situate sunt obligate sa poarte veste reflectorizante. Chiar daca vor avea acoperite cele mai importante elemente de caroserie care le aduceau clienti numerosi, macar vor fi vazute de la distanta de catre orice participant la trafic. In plus, probabil ca numarul clientilor va creste, fiind mai usor vazute si de cei mai in varsta soferi.

In Spania, prostitutia este o afacere de peste 18 milioane de Euro/anual. Asa ca in loc sa amendeze fetele muncitoare, cum se intampla in Romania, statul de protejeaza. Cu siguranta, printre cele care vor suferi de aceasta lege, se numara si multe fete din Romania. Insa, tinand cont ca se anunta o iarna grea, o vesta este intotdeauna binevenita.

Deci, daca mergeti in Spania si vedeti in zare ceva verde-fosforescent, nu va speriati! Nu este politia, ci este doar o fata la munca, probabil conationala de-a noastra, care respecta legea si contribuie la scaderea numarului de accidente.

Distribuie pe Facebook
mai multe