Record de kilometri la bordul unei Skoda Fabia

Record de kilometri la bordul unei Skoda Fabia
Peter Kirchhoff din orasul german Sprockhovel a parcursul la bordul propriului exemplar Skoda Fabia 1.9 TDI de 101 cai putere nici mai mult, nici mai putin de 1 milion de kilometri.
Distribuie pe Facebook

Kilometrajele record par sa reprezinte un subiect popular zilele acestea, numerosi soferi laudandu-se in ultima perioada de timp cu distanta parcursa la bordul propriilor lor automobile.

Ca si exemple relevante tinem sa reamintim atat povestea BMW-ului M5 cu peste 640.000 kilometri la bord, cat si pe cea a Volvo-ului care se apropie de pragul celor 5 milioane de kilometri la bord.

Skoda Fabia la 1 milion de km

In cazul de fata insa, situatia este oarecum diferita. Mai exact, in cazul de fata nu vorbim chiar de un automobil clasic, ci de o Skoda Fabia din prima generatie. O Skoda Fabia echipata cu o motorizare turbodiesel de 1.9 litri si 101 cai putere care, in cei aproximativ 13 ani ai sai, a reusit sa adune la bord nici mai mult, nici mai putin de 1 milion de kilometri.

Autoturismul cu pricina a fost cumparat in iulie 2000 si inca se afla in stare originala, toate reviziile tehnice fiind efectuate la service-urile autorizate de constructorul ceh.

Skoda Fabia la 1 milion de km

Ajuns la borna 1 milion de kilometri, Peter Kirchhoff din orasul german Sprockhovel planuieste sa-si continue aventura la bordul propriului exemplar Skoda Fabia 1.9 TDI de 101 cai putere pana la aparitia celei de-a treia generatii a automobilului ceh de clasa mica.

In momentul acela, modelul cu pricina va fi donat Muzeului Skoda din Mlada Boleslav, Republica Ceha.

Skoda Fabia la 1 milion de km

Distribuie pe Facebook
mai multe