Sondaj de opinie - care va fi urmatoarea ta masina?

Sondaj de opinie - care va fi urmatoarea ta masina?
In Romania, rata schimbarii unei masini la o persoana este destul de mare. Mai precis, numarul celor care au in descurs de 10 ani mai mult de o singura masina a crescut simtitor. Am un amic care a avut 133 de masini pana acum. Altul a avut peste 50. Si foarte multi au avut deja 10 sau mai multe masini. Dar tu, care va fi urmatoarea ta masina?
Distribuie pe Facebook

In topul celor mai vandute masini second-hand din Romania se situeaza Volkswagen, cu peste 25.000 de autoturisme care au schimbat proprietarii de la inceputul acestui an. Pe locul al doilea este Opel, cu 23.000 de masini second care au fost vandute. Iar locul al treilea este ocupat de Ford, cu 8.000 de masini cumparate la mana a doua. Pe locul 4 este Audi si pe 5 este BMW.

Piata vanzarilor auto second-hand a crescut, din cauza ca preturile sunt jos si oferta este mare. Asadar este un moment bun pentru cine doreste sa isi cumpere o masina sau sa si-o schimbe pe cea actuala cu una mai buna. Si din studiile domeniului auto, piata second-hand a crescut, pentru ca lumea nu mai are bani si doreste sa-si vanda masinile, sa-si cumpere una mai ieftina si sa se foloseasca de diferenta de bani. Parcurile auto de masini rulate sunt pline ochi, la fel si cele de la firmele de asigurari. In targurile auto masinile stau cu sutele, la preturi mici, doar-doar se gaseste un proprietar nou.

Fie ca esti in cautari de o masina noua, fie ca doresti sa cumperi una second-hand, cu siguranta te-ai gandit si ti-ai facut niste planuri. In functie de ceea ce doresti, consum redus, viteza, confort, spatiu sau doar o masina care sa te duca din locul A in locul B, ti-ai facut o lista de preferinte.

Care va fi urmatoarea ta masina?
Distribuie pe Facebook
mai multe