STIRILE ZILEI - noutati din lumea auto pe scurt

STIRILE ZILEI - noutati din lumea auto pe scurt
Distribuie pe Facebook
STIRILE ZILEI - noutati din lumea auto pe scurt - Proprietarii de masini clasice au un nou motiv de bucurie: japonezii de la Falken au lansat pneurile Sincera SN807, ce promit sa ofere tehnologie de ultima ora intr-un ambalaj retro.

STIRILE ZILEI - noutati din lumea auto pe scurt - Nissan Juke primeste o serie de imbunatatiri la nivelul transmisiei manuale, rezultatul fiind un consum de carburant mai redus ca niciodata. In plus, in urma acestor modificari, si emisiile de dioxid de carbon vor scadea cu cateva procente.

STIRILE ZILEI - noutati din lumea auto pe scurt - Ziua de 23 septembrie 2011 marcheaza 150 de ani de la nasterea lui Robert Bosch. 'Prefer sa pierd bani decat increderea clientilor' este probabil cea mai cunoscuta replica a fondatorului companiei cu acelasi nume.

STIRILE ZILEI - noutati din lumea auto pe scurt - Noul Mercedes A Class Concept porneste in turul Marii Britanii pentru a le arata locuitorilor directia de design (si nu numai) pe care o va urma constructorul din Stuttgart.

STIRILE ZILEI - noutati din lumea auto pe scurt - In urma unor teste realizate in Germania si in nordul Suediei, publicatia What Car? a ajuns la concluzia ca pneurile de iarna ofera beneficii uriase - comparativ cu pneurile normale, atunci cand vine vorba de condus in conditii nefavorabile.

STIRILE ZILEI - noutati din lumea auto pe scurt - Italienii de la Maserati au anuntat reinnoirea parteneriatului cu La Martina, prestigioasa companie argentiniana specializata in echipament pentru polo si haine pentru strada.

STIRILE ZILEI - noutati din lumea auto pe scurt - Noul Chevrolet Malibu ar putea primi in curand o unitate turbo de 2.5 litri, capabila sa dezvolte undeva in jurul a 250 cai putere. Ramane insa de vazut daca acest motor va fi disponibil si pe piata auto din Europa.

STIRILE ZILEI - noutati din lumea auto pe scurt - Chiar daca Phaeton nu a atins niciodata succesul pe care cei de la Volkswagen il doreau, limuzina germana nu se da batuta. Un inlocuitor al navei amiral din Wolfsburg este pe drum si va sosi cel mai probabil in urmatorii trei-patru ani.

STIRILE ZILEI - noutati din lumea auto pe scurt - Germanii de la BMW au confirmat prin vocea CEO-ului Norbert Reithofer ca familia de modele X se va imbogati cu un nou membru. Desi detaliile oficiale se opresc aici, se pare ca viitorul X4 va sosi abia in 2014 si va masura aproximativ 4.65 metri in lungime.

STIRILE ZILEI - noutati din lumea auto pe scurt - Peste 9.000 de kilometri in 14 zile si conditii extreme. Acesta este Raliul Dakar care, in urmatoarele doua editii, va deveni gazda britanicilor de la Excite Rallye Raid, ce au pregatit trei autovehicule bazate pe recent-lansatul Range Rover Evoque.

STIRILE ZILEI - noutati din lumea auto pe scurt - Desi au trecut aproape sapte ani de la disparitia modelului Diamante, japonezii de la Mitsubishi nu si-au luat gandul de la a le oferi clientilor sai un inlocuitor pentru acesta. Asadar, conform ultimelor zvonuri, compania se pregateste sa ofere in tara natala o noua nava amiral, despre care se zvoneste ca va fi doar un Infiniti M cu logo-ul Mitsubishi.

STIRILE ZILEI - noutati din lumea auto pe scurt - Porsche GT2 Collecion Gomez introduce supercarul german in lumea artei. Rezultatul este un automobil despre care adevaratii fani ai constructorului din Stuttgart nu ar trebui sa afle niciodata. Prietenii stiu de ce.

STIRILE ZILEI - noutati din lumea auto pe scurt - Se pare ca cea mai noua masina electrica a celor de la Ford nu este chiar... o masina. Constructorul american ne incanta privirile cu bicicleta E-Bike Concept, al carei cadru este realizat din aluminiu si fibra de carbon.

STIRILE ZILEI - noutati din lumea auto pe scurt - Unul dintre marile dezavantaje ale noului Chrysler 300 pare a fi legat de prezenta invechitei transmisii automate cu cinci rapoarte. Din fericire, se pare ca americanii lucreaza la rezolvarea acestei probleme si promit in viitorul apropriat aparitia unei cutii automate cu opt trepte.

La final, incheiem cu un banc real.

Cati copii incap intr-un mini-van? 64... daca sunt chinezi.

Cati copii incap intr-un mini-van?



Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2011