Tanar de 19 ani, prins de radar cu 334 km/h. Ce masina conducea

Tanar de 19 ani, prins de radar cu 334 km/h. Ce masina conducea
  • Un american in varsta de numai 19 ani a incercat sa scape de politie dupa ce a fost surprins cu 135 de km/h
  • Pe parcursul urmaririi s-au atins si viteze de peste 330 de kilometri pe ora, conform Fox News
  • Hector Fraire a fost prins in ciuda faptului ca a apelat inclusiv la stingerea luminilor
Distribuie pe Facebook

Un american in varsta de numai 19 ani a fost arestat de politie dupa o urmarire ca-n filme, la peste 330 de kilometri pe ora in unele momente.

Conform celor de la Fox News, problemele pentru Hector Fraire au inceput dupa ce a fost surprins de radar gonind pe strazile din Oklahoma City cu o viteza de 135 de km/h.

In loc sa opreasca la semnalele oamenilor legii si sa isi recunoasca greseala, americanul in varsta de numai 19 ani a sprintat pana la 283 de kilometri pe ora in incercarea de a pierde masina de politie aflata pe urmele sale.

Nu a avut prea mare succes, asa ca a continuat sa abuzeze pedala de acceleratie, in respectiva urmarire atingandu-se viteze chiar si de 334 de km/h, mai scriu jurnalistii de la Fox News.

Tot in incercarea de a scapa de oamenii legii, Hector Fraire a mai stins luminile masinii din dotare, insa fara mare succes: a fost prins si arestat dupa ce politistii aflati pe urmele lui au cerut ajutorul tuturor echipajelor aflate in zona.

Acum vine si partea cea mai interesanta: automobilul condus de americanul in varsta de numai 19 ani? Un... Ford Mustang din 2011. Unul complet modificat, ce-i drept.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2016