Viata bate filmul: Ce au gasit politistii britanici in portbagajele unor Maserati-uri

Viata bate filmul: Ce au gasit politistii britanici in portbagajele unor Maserati-uri
  • Politia din Surrey a descoperit zece imigranti ilegali
  • Acestia se ascundeau in portbagajele unor Maseratiuri
  • Soferul tirului ce se ocupa de transport nu a fost arestat
Distribuie pe Facebook

Situatie inedita pentru Departamentul de Politie din Surrey, Marea Britanie, dupa ce mai mult agenti au descoperit zece imigranti ilegali in portbagajele unor Maserati-uri noi-noute.

Tauri furiosi atacand masini pe autostrazile din Spania, teancuri cu bani ascunse in fetele usilor sau chiar Kalashnikov-uri din aur masiv uitate pe bancheta din spate a taxi-ului.

Atunci cand credeai insa ca le-ai vazut pe toate, brusc apare o noua situatie care sfideaza toate regulile logicii - precum ultima descoperire a Departamentului de Politie din Surrey, Marea Britanie.

Mai multi agenti chemati in cursul zilei de miercuri in zona Egham au gasit in portbagajele unor Maserati-uri nou-noute zece imigranti ilegali - printre care si un minor, de origine vietnameza.

Cum au ajuns oamenii in aceasta situatie si, mai important de-atat, cine a pus la cale intreaga operatiune de transport sunt intrebari care duc pentru moment lipsa unui raspuns oficial.

In schimb, autoritatile din Surrey, Marea Britanie au precizat ca cei noua adulti au fost trimisi in Dover, Kent, in timp ce minorul a intrat sub protectia serviciilor sociale.

De asemenea, trebuie precizat si ca soferul tirului care se ocupa de transportul Maserati-urilor noi-noute si inca invelite intr-o folie exterioara catre un dealer auto din Marea Britanie a scapat fara sa fie arestat.

Imigranti descoperiti in Maserati-uri

Imigranti descoperiti in Maserati-uri

Imigranti descoperiti in Maserati-uri

Imigranti descoperiti in Maserati-uriImigranti descoperiti in Maserati-uri

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Imigranti descoperiti in Maserati-uri
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 22 Mai 2015