Yazaki a inaugurat uzina de cablaje auto de la Caracal

Yazaki a inaugurat uzina de cablaje auto de la Caracal
Producatorul japonez de componente Yazaki a inaugurat, joi, uzina de la Caracal, in care s-au investit peste patru milioane de euro. La inaugurare au participat premierul Emil Boc, presedintele Ford Romania Jan Gijsen si fostul premier Calin Popescu Tariceanu.
Distribuie pe Facebook
Uzina functioneaza intr-o cladire inchiriata de la fabrica de confectii "Romanita". Ea va realiza cablaje auto pentru modelul B-Max, ce va fi produs anul viitor la fabrica Ford de la Craiova.
"Extinderea productiei prin deschiderea noii fabrici din Caracal ne va permite sa continuam parteneriatul strategic incheiat cu Ford. Vom creste numarul locurilor de munca in regiune, suplimentar fata de locurile de munca deja create de Yazaki de la intrarea pe piata componentelor auto din Romania", a declarat Jorge Damasceno, director general al Yazaki Romania.

In prezent, fabrica din Caracal are 580 de salariati, insa planurile uzinei sunt sa continue angajarile. "Atunci cand vom atinge capacitate maxima de productie vom avea 1.000 de angajati", a mai spus Jorge Damsceno.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 7 Octombrie 2011