Englezii vor Dacia cu volan pe dreapta!!

Englezii vor Dacia cu volan pe dreapta!!
Am trait sa o vedem si pe asta: Dacia scoate un Sandero cu volan pe dreapta. Nu va gnditi ca a fost conceput special pentru poporul romn, nu, automobilul va fi dedicat exclusiv pietei din Marea Britanie. Pretul ac
Distribuie pe Facebook
Englezii vor Dacia cu volan pe dreapta!!

Am trait sa o vedem si pe asta: Dacia scoate un Sandero cu volan pe dreapta. Nu va gnditi ca a fost conceput special pentru poporul romn, nu, automobilul va fi dedicat exclusiv pietei din Marea Britanie. Pretul acestei masini va porni de la 6.500 de lire.


n cadrul Salonului de la Geneva, conceptul Dacia Duster a atras atentia in special presei britanice. Drept urmare, englezii vor ca un model al Dacia, si anume Sandero, sa ruleze si pe strazile lor.

Vicepresedintele Consiliului de Administratie, Constantin Stroe, a confirmat ca fabrica de la Mioveni "are o strategie in acest sens", insa nu se stie cnd va fi pusa in practica, avnd in vedere ca in planurile viitoare, mai exact la nceputul lui 2010, se numara conceptul SUV.

Datorita programului Rabla, Dacia a vndut peste 30.000 de unitati insa majoritatea au avut ca destinatie finala Germania. Se pare ca romnul ramne pana la urma fidel marcilor straine.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2009