Super-oferte la asigurarile CASCO!

Super-oferte la asigurarile CASCO!
Asigurarea pentru masina obligatorie iti acopera numai daunele facute de tine. Asa ca daca doresti sa cheltuiesti cat mai putini bani daca ai vreo dauna, e cazul sa-ti faci un CASCO. Insa vestile sunt bune daca ai astfel de ganduri - asiguratorii au venit cu oferte reduse chiar si cu 25%!
Distribuie pe Facebook
Asiguratorii au o sumedenie de oferte pentru clienti in ultimele saptamani, oferind reduceri chiar si de 25% de la pretul de baza, la asigurarea auto Casco.
De competitia tot mai ridicata dintre asiguratori pot profita proprietarii de masini, care au posibilitatea acum sa incheie aceasta asigurare la un pret mai mic.
Asigurarea Casco acopera riscuri ca incendiu, explozie, trasnet, furt total sau partial, avarii accidentale, evenimente naturale si evenimente socio-politice.
Generali Asigurari ofera in aceasta perioada o reducere de pana la 15% clientilor care incheie asigurarea Casco. Oferta este diferentiata in functie de marca masinii: pentru Volkswagen sau Skoda reducerea este de 15%, pentru Ford sau Hyundai - de 12%, iar pentru restul masinilor - de 7%.
O alta companie care ofera reduceri este BCR Asigurari, care pentru bugetari ajung la 25%. Scaderea de pret este de 15% daca numai asiguratul lucreaza la stat si de 25% daca si sotia/sotul asiguratului este bugetar.
De asemenea, compania a lansat recent o noua asigurare Casco (Casco Plus), pe care o vinde pana la sfarsitul lunii septembrie cu o reducere de 20% fata de pretul de baza.
Pe langa acoperirea riscurilor de avarii si furt si a cheltuielilor medicale in caz de accident, polita acopera si asistenta rutiera in toata Europa, Rusia (partea europeana) si Turcia.
Suma asigurata poate varia intre 5.000 si 100.000 de euro, iar cotatia de prima se ridica la 6% din aceasta, dar cu reducerea de 20% coboara la 4,8%. Pentru o masina de 10.000 de euro, prima este acum de 480 de euro pe an, dar incepand cu luna septembrie, cand se incheie perioada promotionala, pretul va creste la 600 de euro.
Si Ardaf promoveaza un produs Casco cu prime mai scazute, dar cuantumul reducerii este determinat de caracterisicile fiecarui client in parte.
Odata cu criza, asiguratorii au devenit mai flexibili, clientul avand posibilitatea sa isi aleaga riscurile pe care vrea sa le asigure. Daca alege mai putine riscuri, plateste o prima mai mica.
De exemplu, Groupama a lansat un produs Casco mai personalizat. Polita are cinci variante: Mini, Midi, Grand, Total si Total Plus. Mini acopera cele mai putine riscuri si are cea mai redusa prima, iar Total Plus are cele mai multe riscuri incluse si cea mai mare prima.
Cea mai ieftina polita acopera dezastrele naturale, incendiul, explozia, costurile pentru limitarea daunelor si daune cauzate de terte persoane.

Sursa: click.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe