Ford Mustang DUB Edition, by Nelly

Ford Mustang DUB Edition, by Nelly
Astazi mai am un Mustang! Ba chiar un Mustang DUB Edition, alaturi de care se afla binecunoscutul rapper Nelly, intr-o campanie de promovare pentru automobil, campanie ce va continua si pe albumele acestuia.
Distribuie pe Facebook

 

Editia speciala este bazata pe varianta de motorizare 5.0 litrii V8, care genereaza 412 CP si un cuplu de 528 Nm, suficient de agresiv pentru a reprezenta unul din cei mai cunoscuti   cantareti la nivel international.

 

Nelly a declarat ca dragostea pentru Mustang-uri o impartaseste de mic copil, iar versiunea conceputa special pentru el este exact cum a visat-o: agresiva, impunatoare si ... neagra. Artistul a colaborat foarte strans cu departamentul de design al Ford si DUB Magazine, astfel incat produsul finit sa fie mai mult decat perfect.

 

Printre caracteristicile speciale acestei editii regasim un body kit complet Street Scenes, jante de 22” pe fata si 24” pe spate, asezonate unor anvelope Pirelli, grile modificate, priza capota, faruri cu angel-eyes si o evacuare full Borla.

 

 

Interiorul este luxuriant, dar era de asteptat: tapiterie custom din piele si un sistem de sunet JL Audio, care include un soobwoofer de 12”, un amplificator si boxe. Nelly in sine este un mare colectionar de automobile de lux, asa ca acest Mustang DUB Special Edition se va integra perfect in garajul sau...





Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Ianuarie 2010