Cel mai tare pilot de raliuri al Romaniei, Vali Porcisteanu, are nevoie de tine!

Cel mai tare pilot de raliuri al Romaniei, Vali Porcisteanu, are nevoie de tine!
  • Porcisteanu a iesit Campion National in 2011
  • A fost vice-Campion National in 2010 si 2012
  • Singurul pilot roman care a primit un premiu in ERC
Distribuie pe Facebook

Motorsportul romanesc a primit o lovitura sub centura la inceput de sezon CNR 2014. Cel mai cunoscut, indragit si titrat pilot de raliuri al Romaniei, Vali Porcisteanu, a fost inlaturat din echipa pentru care a alergat o multime de etape cu rezultate excelente. Insa pasiunea pentru motorsport nu dispare asa usor, motiv pentru care Vali incearca sa ia startul in sezonul 2014 la bordul unei masini private, cu sustinerea fanilor si a prietenilor.

Din nefericire, in motorsportul romanesc este la fel ca in politica: banul dicteaza. Motiv pentru care au de suferit valorile adevarate, cu rezultate reale la activ, care au pus zambetul pe buzele a mii de oameni ani la rand si au imbunatatit calitatea sporturilor cu motor. Este si cazul lui Vali Porcisteanu, cel mai iubit si cunoscut pilot de raliuri din Romania, care a fost inlocuit cu un alt pilot.

Celebrul pilot, prieten cu noi si cu toata comunitatea 4Tuning, s-a trezit peste noapte fara masina de competitie, fara buget, fiindu-i blocata pasiunea pentru motorsport, dar si posibilitatea de a mai dobandi un titlu in sezonul 2014. Mihnea Dutescu din Craiova a fost primul sustinator care i-a pus la dispozitie o noua masina, un Renault Clio. Insa este nevoie de ceva mai mult. Un pilot, pentru a face performanta, are nevoie de buget pentru carburant, anvelope, piese de rezerva, taxe de inscriere si asa mai departe.

Cei de la Streetmaniacs au tras semnalul de alarma pe care ni l-au insufletit si noua. Trebuie sa strangem randurile pentru Vali Porcisteanu! Facem un apel la orice firma, companie, persoana fizica sau juridica ce il poate sustine pe acest pilot in sezonul 2014. Daca vreti sa vedeti numele firmei dvs. sau al firmei la care lucrati pe masina celui mai titrat pilot roman din ultimii 5 ani, acum e momentul. Va asteptam sa va alaturati partenerilor actuali intr-un proiect pornit din suflet.

Pentru detalii suplimentare: 0722.205.079

Vallino

Distribuie pe Facebook
mai multe