Echipajul Ely Groza/Radu Marginean absent in raliul de casa, invingator la Brasov!

Echipajul Ely Groza/Radu Marginean absent in raliul de casa, invingator la Brasov!
Privati de participarea in Raliul Sibiului, etapa de casa a navigatorului Radu Marginean, din motive tehnice care nu au putut fi remediate in timp util din cauza problemelor financiare, membrii echipajului Ely Groza/ Radu Marginean au alergat cu ajutorul echipei Napoca Rally Academy in ultimul weekend al lunii August la Brasov, unde a avut loc etapa cu numarul sase a Campionatului National De Raliuri.
Distribuie pe Facebook

Desfasurata pe suprafata de macadam, etapa a readus dupa o pauza de 5 ani raliurile la Bucuresti, intrucat startul a debutat vineri cu o proba superspeciala in parcarea Baneasa City Mall din capitala. Sambata lupta intre piloti s-a dat pe probele din jurul Brasovului.

Astfel, echipajul Ely Groza/Radu Marginean a luat startul in aceasta etapa din postura de lideri ai clasamentului grupei K, cu obiectivul clar de a se mentine si chiar de a-si mari avansul in fata urmaritorilor. Fiind in lupta cu una dintre cele mai puternice masini din campionat, un Ford Focus WRC, cei doi coechipieri au tintit locul 2 pentru aceasta etapa, insa in final au reusit sa castige locul 1 la grupa K si in acest raliu, astfel ei luand un avans considerabil in lupta pentru Campionat. In ultimile doua etape, Ely Groza/ Radu Marginean au nevoie de un singur punct pentru a deveni campioni nationali in conditiile in care echipajul clasat pe locul doi ar castiga ambele etape.

Impreuna cu punctele adunate de echipajul Vlad Cosma/Florin Dorca, echipa Napoca Rally Academy a urcat pe prima treapta a podiumului si in clasamentul echipelor.

"Am reusit sa invingem in acest raliu si sa ne distantam considerabil in clasament, ne mai trebuie practic un singur punct ca sa devenim campioni. Insa fara ajutorul echipei de mecanici ai echipei Napoca Rally Academy acest raliu ar fi insemnat pentru noi in mod cert un abandon, dupa ce la sosirea de pe proba speciala 4 un incendiu izbucnit sub masina a ars mai multe componente si a distrus una dinte planetare producand avarii bieletei de directie", declara Radu Marginean.

Distribuie pe Facebook
mai multe