O noua victorie pentru Alex MIREA si Dragos Despinoiu

O noua victorie pentru Alex MIREA si Dragos Despinoiu
  • Alex Mirea a reusit sa castige pentru a treia oara la rand Cupa Suzuki
  • Pilotul bucurestean a obtinut la Bacau a doua victorie consecutiva la clasa 9
  • Alex Mirea a urcat din nou pe podiumul rezervat automobilelor cu 2 Roti Motrice
Distribuie pe Facebook

Alex Mirea si Dragos Despinoiu au reusit sa castige pentru a treia oara la rand Cupa Suzuki, echipajul bucurestean obtinand in cadrul Raliului Moldovei Cotnari Bacau si a doua victorie consecutiva la clasa 9, respectiv un nou podium in cadrul clasamentului rezervat automobilelor cu 2 Roti Motrice.

Chiar daca ecartul de la finalul raliului a fost mai mult decat suficient pentru victoria din cadrul Cupei Suzuki, startul raliului l-a luat putin prin surprindere pe Alex Mirea. “Dupa prima proba speciala, cea mai lunga a raliului (26.2 km) si care a fost parcursa de doua ori in prima zi, eram pe locul secund la clasa si in Cupa Suzuki. Pe urmatoarea trecere am fortat, nu am facut nicio greseala si am preluat sefia clasei pe care nu am mai pierdut-o pana la sfarsitul raliului. A doua zi am abordat prudent toate probele speciale datorita avansului avut dupa prima zi si totul a functionat perfect!” spunea pilotul bucurestean la finalul Raliului Moldovei Cotnari Bacau.

Mai mult de-atat, echipajul format din Alex Mirea si Dragos Despinoiu a mai reusit si sa se impuna pentru a doua etapa consecutiv la clasa 9, dar si sa urce din nou pe podiumul clasamentului rezervat automobilelor cu 2 Roti Motrice. Multumita acestui rezultat, cei doi si-au consolidat locul 1 in clasamentul general al Cupei Suzuki si au urcat pana pe pozitia a treia in clasamentul general al clasei 9, dupa cele sapte etape disputate din sezonul 2013 al Campionatului National de Raliuri.

„Vreau sa multumesc din nou echipei de asistenta tehnica de la Wise Motorsport care mi-a pus la dispozitie o masina perfecta, spectatorilor care ne-au sustinut de pe marginea probelor si la festivitatea de premiere in ciuda unor conditii atmosferice nu foarte prietenoase, celor din mediul online si de pe retelele de socializare cat si colegilor din campionat pentru ca m-au sustinut cu initiativa mea pentru grupul de raliuri de pe Facebook!!” a mai declarat Alex MIREA.

Echipajul Alex MIREA si Dragos DESPINOIU este sustinut in Campionatul National de Raliuri 2013 de sgmarket.ro, deltaglass.ro, superformance.ro, vbcs.ro, casa-fiscala.ro, rcaperoti.ro, dar si de cativa prieteni.

Distribuie pe Facebook
mai multe